Date of experience: 05/2019

Altijd weer genieten van een weekendje of nachtje bij jullie.

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u danken voor uw beoordeling en bezoek aan Preston Palace.

Date of experience: 05/2019

Heerlijk verblijf gehad. Vriendelijk personeel, eten perfect, schone kamer.

Het enige minpunt vind ik de geurverspreider, maar dat is uiteraard persoonlijk. Slaat nogal op de keel zeg maar.

Beste mevrouw De Winter,

Wat een mooie beoordeling, dit waarderen wij enorm.
Wij willen u danken voor uw complimenten en vinden het erg fijn u als gast te hebben mogen begroeten.

Date of experience: 05/2019

Supper gehad weer zo als altijd

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat wij u weer hebben mogen verwelkomen!
Bedankt voor uw beoordeling en bezoek. Graag tot ziens in Preston Palace.

Super !!! weiter so

Sehr geerthe Herr Janta,

Vielen dank für Ihre Bewertung, gerne bis bald!

Date of experience: 05/2019

prima lekker eten goed gezelschap en deze keer op woensdag goede entertainment. op donderdag minder. was jammer.

Beste heer/mevrouw Van Der Heijden,

Wij danken u voor het delen van uw ervaring.
Tevens bedanken wij u voor uw complimenten over ons personeel, dit wordt erg gewaardeerd!

Graag tot ziens,

Erg tevreden.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Was een heerlijke ervaring. Helaas wel erg kort en daarom niet alles kunnen doen wat er mogelijk was.

Wat wel erg vervelend was was het aantal dronken personen die ons zo’n beetje de gehele nacht hebben wakker gehouden met geschreeuw en gebonk op de deuren. Aangezien er ook veel kinderen zijn in het hotel is dat toch echt wel zeer onwenselijk.

Beste Sharon,

Een 100% tevreden beoordeling, wauw, dank u wel!

Wij snappen het heel goed dat u niet zit te wachten op dronken gasten die u wakker houden. Dit is uiteraard ook niet de bedoeling en niet de belevenis die Preston Palace moet doen ervaren. Helaas moeten wij, evenals u, constateren dat er gasten zijn die zich incorrect gedragen en door hun gedrag anderen overlast bezorgen.

Heeft u tijdens uw verblijf aangegeven dat u last heeft gehad van de andere hotelgasten? Onze gastheren helpen u namelijk graag op het moment verder door deze gasten hierop aan te spreken en verdere overlast te voorkomen.

Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw beoordeling toe te lichten.
Ook vinden wij het erg fijn om u als gast te hebben mogen verwelkomen en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Wij hebben ons goed vermaakt.

Beste heer/mevrouw Klein,

Hartelijk dank voor uw bezoek en mooie beoordeling.

Date of experience: 05/2019

1 keer en nooit Meer! Veel te duur voor de kwaliteit wat je krijgt qua slapen eten en amusement!

Beste mevrouw Slegers,

Wij willen u danken voor uw beoordeling, wij waarderen het enorm dat u ons laat weten hoe u uw verblijf heeft ervaren.

Wij vinden het jammer dat u deze punten niet tijdens uw verblijf kenbaar heeft gemaakt, wij hadden namelijk graag samen met u naar een oplossing gekeken!

Het klopt inderdaad dat uw arrangement om 11:00 uur eindigt. Dit is verder niet te vergelijken met andere hotels, dit komt omdat wij werken met een all-inclusive formule en u hiervoor betaalt tot 11:00 uur. Omdat wij onze gasten wel de mogelijkheid willen bieden langer te blijven, bieden wij tegen een kleine toeslag een verlening tot 14:00 uur of 18:00 uur aan. U kunt voor deze toeslag nog gebruik maken van onder andere een heerlijke lunch, overige buffetten, drinken en al onze andere faciliteiten.

Wij willen u danken voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Super!! Voor herhaling vatbaar

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat wij u als gast hebben mogen verwelkomen!
Wij danken u voor uw bezoek en zien u graag opnieuw in Preston Palace.