Fantastisch

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!

Date of experience: 05/2019

Na de zesde keer is preston palace beviel alles nog steeds de receptie zag er fantastisch uit persoonlijk vind ik het alleen jammer dat de rest exact hetzelfde is ja een jaar of 20.

Wij danken u voor uw beoordeling.
Erg leuk om te lezen dat u de receptie mooi vindt geworden!

Graag tot ziens,
Date of experience: 05/2019

Dat ik het iedereen aanraad , en dat je echt niet bij die andere restaurants hoeft te eten want je komt bij die andere echt niks te kort voor ons was het een super uitje dat we zeker nog een keer gaan doen

Hartelijk dank voor uw mooie review, 100% tevreden, wauw!
Wij waarderen dit enorm en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Alles was het net niet. Viel behoorlijk tegen

Wij danken u voor uw beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u het eten als niet positief heeft ervaren. Heeft u hier tijdens uw verblijf melding van gemaakt?
Onze chefs maken graag op het moment zelf een lekkere maaltijd voor u!

U mag, indien u daar behoefte aan heeft, uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl. Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke ervaring. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 04/2019

ik was er nog nooit geweest maar in één woord GEWELDIG !!!

Wij vonden het ook geweldig dat u er was!
Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Leuke all-in avondje uit gehad, hotelkamer was prima en het ontbijt was heel uitgebreid. Wij waren meer dan tevreden en we gaan zeker nog een keer.

Erg goed om te lezen dat u erg tevreden bent over uw verblijf, dat lezen wij graag!

Het was gezellig!

Wij vonden het ook gezellig met u, graag tot een volgende keer!

Date of experience: 05/2019

Leuke ervaring. Ookal ligt de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt

Wij willen u danken voor uw kritische beoordeling.

De prijzen die wij hanteren zullen altijd variabel zijn. Dit komt omdat wij werken met een vraag en aanbod systeem, hierdoor fluctueren onze prijzen dagelijks.
Helaas weten wij hierdoor op voorhand niet wat er met de prijzen gaat gebeuren. Wij raden u hiervoor aan om een volgende keer de website goed in de gaten te houden zodat u kunt profiteren van de voordeligste prijs.

Tevens; de prijzen die wij hanteren zijn niet alleen gebaseerd op onze hotelkamers. Onze prijzen worden ook berekend op de all-inclusive formule die wij bieden.
Voor de prijs die u heeft betaald kunt u gebruik maken van de hotelkamer, alle drankjes en buffetten, de verschillende spelfaciliteiten, het subtropisch zwembad en de spectaculaire indoor-kermis.

Wat vervelend om te lezen dat het eten niet is geweest zoals u had verwacht. U kunt dit tijdens uw verblijf altijd aangeven bij onze chefs, zij zullen er dan voor zorgen dat er ter plaatste eten wordt bereidt voor u!

Wij willen u danken voor uw bezoek en hopen u in de (nabije) toekomst opnieuw te mogen begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Heel mooi maar zou mooi zijn dat er een glijbaan zou kunnen komen voor kinderen is dit een aanrader.

Date of experience: 05/2019

Hele leuke fijne dagen gehad

Wij danken u voor uw mooie beoordeling met 100% tevredenheid, dit waarderen wij enorm!
Hartelijk dank voor uw bezoek en graag tot ziens in Preston Palace!