By Danique
Date of experience: 07/2025

Super leuk hotel veel te doen. Ik woon in de buurt en kom regelmatig zwemmen maar heb voor het eerst een overnachting gedaan en ook dat was een leuke ervaring. Het personeel was vriendelijk, het eten en drink was goed je werd niet afgedaan met een b kwaliteit zoals bij veel all-in resorts, de barstraat was hartstikke gezellig en voor ieder wat wils met elk hun eigen orginele interieur. Het hotel was van binnen mooi aangekleed en de restaurants hadden een eigen thema wat het extra leuk en interessant maakt. De vele activiteiten maakte het extra leuk en zorgt ervoor dat wij zeker nog een keer terug komen!

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 97% en uw vriendelijke, positieve reactie. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

Date of experience: 07/2025

Redelijk. Kwaliteit is goed. Maar wel heel erg ingericht op kinderen. Voor volwassenen is er bijzonder weinig te doen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 90% en uw vriendelijke woorden.
Ook willen wij u bedanken voor de waardevolle tips die u met ons heeft gedeeld. Wij waarderen uw feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze service verder te verbeteren.

Het zou ons een genoegen zijn om u in de toekomst wederom als gewaardeerde gast te mogen ontvangen.

By Harm Schuring
Date of experience: 07/2025

Een fijn hotel met diverse faciliteiten voor jong en oud. De kamer was groot genoeg voor 2 personen, en netjes. Het eten was erg lekker en veel streekproducten die gebruikt worden bij de diverse restaurants binnen het hotel.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

By Christin Wilke
Date of experience: 07/2025

Der erste Eindruck ist wirklich super.
Wir mussten leider aus Krankheit eines Kindes einen Tag früher abreisen und hatten leider keine Reiserücktritt abgeschlossen und mein Sohn würde am liebsten sofort wieder los fahren und noch mal 2 Nächte da bleiben.

Hallo liebe Leute,

Vielen Dank für eure schöne Bewertung und lieben Worte!
Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie Ihre Reise wegen der Krankheit Ihres Kindes abbrechen mussten. Umso schöner zu hören, dass Ihr Sohn am liebsten direkt wiederkommen würde – das freut uns sehr. Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Gute Besserung!

Emma
By Berger-Kopp
Date of experience: 07/2025

Tolles Hotel mit viel Angebot für Kinder und Erwachsene kommen auch auf ihren Spaß

Sehr geehrte Herren/Frauen,

wir möchten uns ganz herzlich für Ihr tolles Ergebnis von 80% und Ihre freundlichen Worte bedanken.
Wir möchten Ihnen auch für die wertvollen Tipps danken, die Sie mit uns geteilt haben. Wir wissen Ihr Feedback sehr zu schätzen und werden es nutzen, um unseren Service weiter zu verbessern.

Es wäre uns eine Freude, Sie auch in Zukunft als geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen!

By Maria van Neer
Date of experience: 07/2025

In het algemeen is de ervaring prima. Een nadeel is er toch wel wat betreft eten als men vegetarisch is, zoals wij.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 83% en uw vriendelijke woorden.

By Egil-Andre Mortensen

Not good.

I thought this was a «childrens paradise», but I found it to be way to much drunk grown up people and not a very child friendly environment in late afternoon and evening.

Dear mister Mortensen,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that your experience did not meet your expectations, especially regarding the atmosphere in the evening. Our goal is to offer a balanced setting where both families and adults can enjoy their stay, and we regret that this wasn’t reflected in your visit.

Thank you as well for your comments on the room, cleanliness, and service. If you shared your concerns with us during your stay, we hope our team had the opportunity to respond accordingly. If not, we would still appreciate receiving your booking number and further details via marketing@prestonpalace.nl, so we can review this carefully with the appropriate departments.

Kind regards,

Date of experience: 07/2025

Ik vond het alles goed eten, schoon , netjes etc, Behalve het zwembad . mijn kinderen en ik vonden veel de donken allemaal pfff als je heel lang daar bent geweest vooral overdag krijg je een depressie gevoel,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw mooie score van 80% en uw vriendelijke woorden.

Date of experience: 07/2025

Zeer fijne ervaring. Dit is de 2e keer op rij dat we zijn geweest. Mooi hotel , vriendelijke personeel. Jammer dat de buiten terrassen niet optimaal zijn ingericht. Ik mis lounge plekken. En binnen heb je ook niet echt lounge plekken terwijl er wel ruimte daarvoor is. Er zijn veel verloren plekken die niet benut worden.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat u voor de tweede keer met plezier bij ons bent geweest! Wat leuk dat u het hotel en ons team als positief heeft ervaren. Uw opmerking over de inrichting van de (lounge)ruimtes nemen wij zeker mee in onze interne besprekingen — we waarderen uw suggestie.

Date of experience: 07/2025

Lekker gezellig, goed hotel. fijn om er te zijn. genoeg leuke spelletjes om te doen. Lekker eten. Ik kom zeker nog eens terug.

Beste K Merkus,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wat leuk om te horen dat u zo heeft genoten van de gezelligheid, het eten en de spelletjes. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen!