Date of experience: 05/2019

in een woord geweldig, ben er al diverse keren geweest maar gaan dit jaar nog zeker een keer

Fijn dat wij u al meerdere keren hebben mogen verwelkomen!
Wij vinden het mooi om te lezen dat u een geweldig verblijf heeft gehad en zien u graag opnieuw in Preston Palace.

Date of experience: 05/2019

Heerlijke vakantie we komen er 3 keer per jaar. We zijn er helemaal tevreden mee.

Wat fijn dat wij u 3 keer per jaar mogen verwelkomen!
Erg mooi om te lezen dat u erg tevreden bent met Preston Palace, graag tot ziens!

Date of experience: 05/2019

Heb het verteld tegen familie en vrienden komen zeker naar preston palace

Wij danken u voor uw mooie beoordeling!
Erg fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad.

Tot ziens in Preston Palace en dan ook graag met uw familie en/of vrienden!

Het was goed

Date of experience: 05/2019

geweldig hotel/uitgaancentrum, we komen zeker terug...

Wat fijn dat u heeft mogen genieten van een goed verblijf.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor deze beoordeling, graag zien wij u opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Helaas is 1 persoon het hele verblijf ziek geweest van de lunch. Waarschijnlijk de viskoekjes. We hebben eerdere aankomst geboekt om iets langer van het verblijf te genieten maar helaas hebben we dit niet zo kunnen ervaren!

Wat vervelend om te lezen dat iemand het hele verblijf ziek is geweest. Heeft u dit tijdens uw verblijf aangegeven?
Graag willen wij dit intern voor u uitzoeken. Hiervoor ontvangen wij graag uw gegevens via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 05/2019

Mijn kinderen hebben nu bewust ( 7 en 10 jaar) genoten. Van het zwembad en de kermis natuurlijk het meest.

Date of experience: 05/2019

Heel fijn verblijf gehad. voor alle leeftijden is er genoeg te doen. Geen behoefte gehad om buiten het hotel te vertoeven. Jammer dat het zo ver weg is. 172km. van ons huis.

172 kilometer, dat is inderdaad wat verder weg! Ontzettend leuk dat wij u hebben mogen verwelkomen en erg fijn dat dit goed is bevallen.
Wij willen u danken voor uw beoordeling en zien u graag opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 05/2019

Ik had meer verwacht van het concept de helft was dicht kamers en hotel rook muf veel achterstallig onderhoud eten was goed

Dank u wel voor uw kritische beoordeling.
U mag, indien u daar behoefte aan heeft, uw beoordeling toelichten via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2019

in een woord geweldig we komen zeker drie keer per jaar en willen nog blijven doen en met een aanbieding is het nog leuker.hoop dat jullie dat de volgende keer weer doen .

Wij willen u bedanken voor uw beoordeling!
Erg fijn om te lezen dat u een geweldig verblijf heeft gehad. Wij verwelkomen u graag nog een keer!