Date of experience: 06/2026

We zijn reeds meerdere keer bij jullie geweest.we vinden het nog steeds fantastisch mooie restaurants alles netjes .Er is veel te doen van intertaiment .In de cinema zouden ze wel elke dag andere films mogen tonen meestal 3 dagen zelfde film.we waren er in december ook en nu in juni waren nog steeds dezelfde films .

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw trouwe bezoeken aan Preston Palace. Wat fijn om te lezen dat u telkens weer geniet van de restaurants, de vele faciliteiten, het entertainment en de gastvrijheid van onze collega's. Ook zijn wij blij dat de kamer, de maaltijden en onze app goed zijn bevallen.

Daarnaast danken wij u voor het delen van uw suggestie over het filmaanbod in de bioscoop. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen en ideeën met ons te delen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 06/2026

Vertrouwd en goed verzorgd. (Alleen erg jammer dat er GEEN zanger meer in het schippers cafe komt en ja we weten dat er live muziek in Preston Centraal is, maar veel mensen vinden het erg jammer en hierdoor komen ze minder vaak!)

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw fijne woorden over ons resort. Wat prettig om te lezen dat u uw verblijf als vertrouwd en goed verzorgd heeft ervaren. Ook zijn wij blij dat u zo tevreden bent over de kamer, de hygiëne, de maaltijden en de inzet van onze collega's. Het compliment voor ons personeel geven wij graag door.

Bedankt ook voor uw opmerking over de live muziek. Met ons entertainmentaanbod streven wij ernaar een gevarieerd programma te bieden voor jong en oud. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Ruud en Wilma Wetzel
Date of experience: 06/2026

Fijn uitje van goed niveau!

Geachte heer en mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Wat fijn om te lezen dat u een geslaagd uitje heeft gehad en het als goed niveau heeft ervaren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

By Max
Date of experience: 06/2026

Soms wat chaotische omdat ze je oge uit kijkt omdat er zoveel te doen is. Daarnaast zeker soepeltjes en een fijne tijd beleeft

Beste M,

Hartelijk dank voor de mooie 77% review!

Wat leuk om te lezen dat u een fijne tijd heeft beleefd en heeft genoten van alles wat er te doen is.

Date of experience: 06/2026

Leuke ervaring voraal voor kinderen

Hartelijk dank voor uw mooie 87% review!

Wat fijn om te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad, vooral voor de kinderen.

By Peters

Alles prima geregeld

Geachte mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Wat fijn om te lezen dat alles prima geregeld was.

By Ankersmit
Date of experience: 06/2026

Kamers waren erg smerig, evenals toiletten. Eten was koud en vaak op.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Jammer om te lezen dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij bespreken uw bevindingen graag met de betrokken afdelingen om een zo compleet mogelijk beeld van de situatie te krijgen.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Thirsa

Positief, prettig en gezellig

Geachte mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review!

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf als positief, prettig en gezellig heeft ervaren.

By Kim
Date of experience: 06/2026

Wel leuk leuke dingen te doen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zich heeft vermaakt met de vele activiteiten in ons resort en dat u zo enthousiast bent over ons subtropische zwemparadijs, de sauna's en het Turks stoombad. Ook leuk om te horen dat de Preston Palace App duidelijk in gebruik was.

Daarnaast waarderen wij uw tips en opmerkingen. Deze nemen wij mee in onze evaluatie om onze dienstverlening en het aanbod verder te verbeteren.

Date of experience: 06/2026

de algemene ervaring is heel positief

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review!

Wat fijn om te lezen dat uw algemene ervaring heel positief is geweest.