Date of experience: 11/2025

Geweldige dagen gehad met mijn gezin

Beste,

Hartelijk dank voor de prachtige 100% beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie geweldige dagen hebben gehad.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als zeer gewaardeerde gast.

By Ali
Business

Beste Preston Palace,

In eerste instantie wilde ik geen mening geven, omdat ik alles het liefst zo snel mogelijk achter me wilde laten. Maar nadat ik jullie e-mail ontving met de vraag hoe mijn verblijf was geweest, voelde ik toch de behoefte om eerlijk en volledig te reageren.

Laat ik beginnen met het positieve: jullie hotel is werkelijk prachtig. Het resort is uitstekend verzorgd, de faciliteiten zijn top en alles is tot in de puntjes geregeld. In dat opzicht verdient het hotel zonder twijfel alle lof.

Maar ondanks deze mooie omgeving heb ik mij tijdens mijn verblijf totaal niet welkom gevoeld. Als Marokkaanse man, geboren en getogen in Nederland, ben ik altijd respectvol, beleefd en netjes opgevoed. Juist daarom raakte het mij extra hard dat ik mij in jullie resort gediscrimineerd voelde.

Ik ben zelfs beledigd door een andere hotelgast, zonder dat wij ooit één woord met elkaar hadden gewisseld. Dit soort gedrag verwacht je niet op vakantie en al helemaal niet in een luxe resort.

Wat daarnaast echt pijn deed, is dat ik duidelijk verschil merkte in de manier waarop personeel met gasten omgaat. Nederlandse gasten werden hartelijk, vriendelijk en met aandacht geholpen. Ik daarentegen kreeg geen “dankjewel”, geen “graag gedaan”, en soms werd ik niet eens aangekeken. Die kleine dingen zeggen veel, en ze lieten mij voelen alsof ik minder welkom was dan anderen.

Dit is bijzonder teleurstellend, juist omdat het resort in alle andere opzichten zo mooi en professioneel is. Ik hoop oprecht dat dit serieus wordt genomen, want geen enkele gast zou zich zo moeten voelen.

Beste meneer/mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw openhartige beoordeling en uw complimenten over ons resort. Elke gast is bij ons van harte welkom en wij hechten veel waarde aan een gastvrije en respectvolle beleving voor iedereen.

Indien u nog behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek over uw ervaring, nodigen wij u uit om een toelichting, inclusief uw boekingsnummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Wij nemen uw bericht dan graag in alle zorgvuldigheid met u door.

Date of experience: 11/2025

Mooie locatie en goede voorzieningen
Keuze genoeg je hoeft je niet te vervelend en absoluut geen honger of dorst te hebben

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% review! Wat fijn om te horen dat u de locatie en de voorzieningen goed bevallen zijn!

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Tot dan!

By Dodemont
Date of experience: 11/2025

Prima! Anders zouden wij niet dit jaar voor de 28e keer in PP geweest zijn.

Beste familie D.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling. Fijn om te horen dat u al 28 keer bij ons bent geweest.

Wij hopen u graag voor de 29e keer weer te kunnen begroeten bij ons als zeer gewaardeerde gast.

By Linda
Date of experience: 11/2025

Zeer gezellig.. voor ieder wat wils maar in het weekend te druk

Beste mevrouw L.,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast. Wellicht in een iets rustigere periode.

Date of experience: 10/2025

het was een zeer aangenaam verblijf ! Voor onze eerste keer was het echt een echt paradijs !

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft.

By Joke versloot
Date of experience: 11/2025

Ik kom ieder jaar en het blijft fijn. Goed dat alles onder 1 dak is. We hebben alle 8 goedvermaakt. Alleen een tafel voor ons achten was een probleem. Eten met het diner niet echt warm. Wel een klacht over de escape room. Er zijn er 2 maar 1 werd afgeraden vanwege mankementen dus de andere genomen maar die had het mankement dat de sleutel van de deur niet omlaag kwam.

Beste mevrouw V.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te zien dat u een tevreden score van 87% heeft gegeven. Wat geweldig dat u ieder jaar terugkomt en opnieuw heeft genoten met uw gezelschap.

Wij nemen al uw feedback ter harte en zullen deze intern meenemen ter evaluatie.

By Johan Bax
Date of experience: 11/2025

We heel erg genoten van ons weekend

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft van uw weekend bij ons.

By Hans Munsters
Date of experience: 11/2025

we hebben genoten met ons gezin

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling. Fijn dat u genoten heeft met uw gezin.

Date of experience: 11/2025

Gezellige hotel lekker eten.hotel kamers schoon
Vriendelijke personeel.
Echt een aan te raden om er hern te gaan.

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.