Reviewed: 4 weeks ago (29/08/2026)

Goed verzorgd. En klantvriendelijk geholpen

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie 90% review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de verzorgde service en onze klantvriendelijke hulp.

Hartelijke goet,

Sofie
Reviewed: 4 weeks ago (29/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Zeer tevreden en vriendelijk personeel !

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie 80% review!
Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren.

By Alida
Date of experience: 08/2026

Super leuk en veel te beleven

Beste mevrouw A,

Bedankt voor uw mooie 100% review!
Wat leuk om te horen dat u het zo gezellig vond en dat er veel te beleven was.

By Anke
Date of experience: 08/2026

Eerste keer bij jullie en dit was geweldig de zoon vind zelfs nog leuker als 2 weken turkije

Beste mevrouw A,

Bedankt voor uw mooie 100% review!

Fijn om te horen dat jullie eerste bezoek zo goed is bevallen en dat jullie zoon het zelfs leuker vond dan twee weken Turkije!

Wij hopen jullie graag nog eens te begroeten.

Date of experience: 08/2026

Goed, en verzorgd verblijf.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie 83% review!
Fijn om te horen dat u ons verblijf als goed en verzorgd heeft ervaren.

By Robert Tenfelde
Date of experience: 08/2026

Zoals altijd een feestje om bij jullie te komen.
Enig nadeel vond ik de muziek bingo savonds bij de centrale bar. Ik zou dit in een andere zaal doen ik vond het ook afbreuk doen aan de optredende artiesten, toen hun weer aan de beurt waren liep de zaal leeg. En de presentatie was echt zeer kinderachtig, prima voor de middag voor kinderen maar voor de avond erg storend.

Geachte heer T.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en voor het delen van uw uitgebreide feedback.

Wat fijn om te mogen lezen dat het verblijf bij ons telkens weer als een feestje wordt ervaren. Uw complimenten over de all-in formule, de netheid, de ruime keuze bij het ontbijt en diner, en de service worden zeer gewaardeerd. Fijn om te horen dat u ook de kamer prettig vindt, en dank voor uw suggestie met betrekking tot de airco.

We stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring met de muziekbingo bij de centrale bar uitgebreid beschrijft. Uw opmerkingen over de locatie van de bingo, de impact op de sfeer bij de artiesten, en de presentatie nemen wij serieus mee in onze evaluatie van het avondprogramma. Dit helpt om ons aanbod verder af te stemmen op de wensen van onze gasten.

Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Floris
Date of experience: 08/2026

Personal sehr freundlich. Trotz Ferienzeit überhaupt nicht überfüllt. Alles in einem ein sehr toller Kurzurlaub !

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre tolle 90-Prozent-Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unser Personal als sehr freundlich empfunden haben und dass Sie Ihren Kurzurlaub genossen haben.

Wir würden uns freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.
Bis bald!

By VT
Date of experience: 08/2026

We waren er voor 1 nacht, het was goed verzorgd en voor de kinderen echt heel leuk

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn dat u uw verblijf als goed verzorgd heeft ervaren en dat de kinderen het zo leuk hebben gehad.

Bedankt ook voor het delen van uw persoonlijke bevindingen over de kamer en badkamer. We nemen deze mee in onze evaluatie.

By Yasemin

Heel kindvriendelijk en fijn

Beste mevrouw Y,

Bedankt voor uw mooie 83% review!
Wat fijn om te horen dat u ons als kindvriendelijk en prettig heeft ervaren.

By Jan
Date of experience: 08/2026

Hotelanlage etwas ins Alter gekommen. Zimmer renovieru gsbedürftig. Bett löst sich am Rahmen der Stoff auf, etc.

Haben Sie Ihre Feststellungen während Ihres Aufenthalts an der Rezeption oder beim diensthabenden Manager gemeldet, damit unsere Kollegen sich dies direkt ansehen konnten?

Falls nicht, senden Sie uns bitte nachträglich Ihre Buchungsnummer, Zimmernummer und eine ausführliche Beschreibung an marketing@prestonpalace.nl. So können wir Ihre Hinweise intern sorgfältig prüfen.