By Diana van Valkenburg
Date of experience: 03/2026

Heel gezellige dag gehad ,voor herhaling vatbaar .

Beste mevrouw van V,

Bedankt voor uw mooie 90% review!
Wat fijn om te horen dat u zo’n gezellige dag heeft gehad. We zien u graag nog eens terug!

By Lukas Simon

Sehr gut,

Einzige Manko war, das es zwei Fahrgeschäfte für die wir größtenteils gekommen sind, außer Betrieb waren.

Het verblijf was geweldig

Beste heer van E,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Fijn dat het verblijf geweldig was!

Kind glücklich = Eltern glücklich. Sind zum 2. mal im Hotel

Contra: Check in 15 uhr und check out 11 uhr finden wir schon sehr knapp. Wir buchen immer mindestens 2 nächte, weil es sonst mit kind viel zu stressig ist bei dem frügen check out. Selbst wenn man check out für 55€ pro person auf bis 19 uhr verlängert, bekommt man das Zimmer nur bis 11 uhr. Das ust mit Kleinkind nicht komfortabel (Mittagsschlaf, wickeln etc.)

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie erneut bei uns waren und Ihr Aufenthalt wieder so gut gefallen hat. Besonders schön ist es, dass die Kinder so viel Freude hatten.

Wir schätzen es sehr, dass Sie auch Ihre Erfahrungen und Anmerkungen mit uns teilen. Wir verstehen, dass Aspekte wie die Check-in und Check-out Zeiten sowie das Angebot in den Restaurants von jedem Gast unterschiedlich wahrgenommen werden, insbesondere bei einem Aufenthalt mit einer jungen Familie, und zur gesamten Urlaubserfahrung beitragen.

Gerne bis bald im Preston Palace.

Beau

Masse statt klasse aber Mittelklasse

By Blomen cremers
Date of experience: 03/2026

Gezellig te kort van alles te beleven

Beste heer/mevrouw C,

Bedankt voor uw mooie 80% review!
Wat fijn om te horen dat u zo’n gezellig verblijf heeft gehad. We zien u graag nog eens terug!

By Juanita Raouf
Date of experience: 03/2026

Over het algemeen fijn. Vriendelijk personeel. Wel merkte je echt dat het personeel op zondag veel vriendelijker en gastvrijer was dan op maandag. Ondanks de drukte waren alle faciliteiten goed te bezoeken. Helaas liepen wij wel voedselvergiftiging op, alle 3 de volwassenen. Dit leidde braken en diarree midden in de nacht. Receptie midden in de nacht op de hoogte gebracht. Die kon niks doen, behalve nummer van de spoedpost geven. In de ochtend chefkok hierover gesproken en ik wacht nog steeds op feedback/ uitslag onderzoek.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u over het algemeen een prettig verblijf heeft gehad en dat u de inzet van onze collega’s en de faciliteiten positief heeft ervaren.

Wij waarderen het dat u ook uw aandachtspunten met ons deelt. Wij begrijpen dat aspecten zoals de beleving van service, het aanbod van eten, de staat van de faciliteiten en het comfort van de kamer voor iedere gast anders worden ervaren en invloed hebben op het totaalplaatje van het verblijf.

Heeft u deze situaties ook, naast de receptie, bij andere collega’s of afdelingen gemeld tijdens uw verblijf? Zo kunnen wij dit intern zorgvuldig bespreken en wederhoor plegen. Daarnaast vernemen wij graag met welke chefkok u hierover heeft gesproken.

Mogen wij u vragen om uw uitgebreide toelichting, inclusief boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Arv
Date of experience: 03/2026

We hebben zeer genoten van ons bezoek aan Preston Palace!

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling.
Fijn dat jullie zo genoten hebben!

we hebben erg genoten

Beste heer v,

Hartelijk dank voor de mooie 97% beoordeling.
Fijn dat jullie zo genoten hebben!

80+ years
Date of experience: 03/2026

Goed, alleen erg massaal en lawaaierig.