Date of experience: 05/2019

Met twee puberende kinderen die dagelijks alleen met hun mobiel bezig zijn hebben we bowlen, midgetgolf, snooker en gezwommen. Heerlijk om van elkaar te genieten en bezig zijn en even geen kinderen die alleen oog hebben voor een scherm!

Date of experience: 05/2019

Ik heb een ontzettend fijn verblijf gehad.
Er werd alleen geblowed op de eerste etage en dat vond ik minder. De hele gang rook naar wiet.

Date of experience: 05/2019

Goed. In het binnengedeelte/centrale ruimte werd er slecht opgeruimd, iedereen schoof de oude borden, glazen etc op een lege tafel maar ook die bleef vol staan....
Te weinig koffie automaten, daardoor lange wachtrijen tijdens het ontbijt.
Teveel zoet bij het ontbijt. Ontbijt zelf met broodjes en beleg mag wat uitgebreider.

Date of experience: 05/2019

Als gezin met kleine kinderen heb je niet veel meer dan het zwembad. Op de kermis was het namelijk pas leuk vanaf 1.20 / 1.30 meter (maar we betalen wel de volle mep).
Ook de drankjes waren niet de "normale" drankjes. Spa rood was geen spa rood. Chocomel was niet de echte chocomel. Erg jammer!

Date of experience: 05/2019

Leuk om een dagje met gezin te gaan helaas te ver vanuit rdam. Jammer van de hoge prijzen maar dat zei ik al hier eerder erover. Minpunt was dat er geen flesje water in de kamer staat als je in de nacht dorst hebt.

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch

Wij willen u danken voor uw mooie beoordeling, dit waarderen wij enorm.
Erg fijn dat wij u hebben mogen verwelkomen, graag doen wij dit in de (nabije) toekomst opnieuw!

Lisanne
Date of experience: 05/2019

goed verzorgd, veel te doen, voor elk wat wils

Date of experience: 05/2019

Geweldig. We vierde ons 50 jarig huwelijksfeest en de kinderen hadden voor versiering gezorgd op onze hotelkamer. Super

Wat leuk dat u bij ons uw 50 jarig huwelijk heeft mogen vieren. Van harte gefeliciteerd met dit mooie mijlpaal!
Erg fijn dat uw verblijf goed is geweest en erg graag tot ziens in Preston Palace!

Lisanne
Date of experience: 05/2019

Zeer positief verrast. Dat kwam met name door de hoge kwaliteit van het eet- en drankaanbod. Zeer ruim assortiment en als het lunchbuffet sloot stond er alweer ergens anders een leuk tapas- of high tea buffet klaar. In dit soort massale all-inclusive gelegenheden hoef je hier meestal niet op te rekenen. vandaar de positieve verrassing.