Date of experience: 05/2019

Prima om nog een keer te komen

Date of experience: 05/2019

Geweldig Als je alle kinderen zien genieten ,ze waren vol lof

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Erg fijn om te lezen dat uw verblijf zo goed is bevallen, graag tot ziens in Preston Palace!

Lisanne
Date of experience: 05/2019

Super leuke dagen gehad met de kinderen en kleinkinderen is voor herhaling.

Date of experience: 05/2019

we hebben ons prima vermaakt, zo goeds zelfs, dat we de dag verlengd hebben tot 14.00 uur. Komen zeker een keer terug.

Wat een leuke beoordeling, dit vinden wij erg fijn om te lezen!
Erg mooi dat u uw verblijf nog iets langer heeft gemaakt en dat u ook hier van mocht genieten.

Lisanne
Date of experience: 05/2019

Houdt je van zwemmen en eten dan zit je hier goed. De rest, het bowlen, midget golven, kermis en alle andere speelplekken zijn extra. Zoek je een plek om even te ontspannen dan zit je hier goed.

Date of experience: 05/2019

Voor herhaling vat baar alleen vinden we erg prijzig.

Date of experience: 05/2019

Zeer positief alles was naar wens. Personeel zeer vriendelijk en beleefd, zelf mijn kleinzoon van 10 jaar viel dat op. Een kleine opmerking over de midge golf baan en een biljart tafel om daar voor wat onderhoud aan te doen. Het verblijf was geweldig !

Date of experience: 05/2019

heerlijk om even te ontsnappen uit je drukke leventje. Voor alles wordt gezorgd.

Date of experience: 04/2019

Wij verblijven altijd graag in Preston Palace! Meestal 1 nachtje. We hebben een keer vooraf bij geboekt (12.00 aankomen) en een keer na die tijd bijgeboekt (verblijven tot 14.00 uur) dit laatste is ons erg goed bevallen. Wat wij heel graag zouden willen, en dat is helaas niet mogelijk tot dusver, is s'avonds aankomen vanaf 20.00 uur + een overnachting + verblijven tot 14.00 uur. ipv aankomen om 15.00 uur + een overnachting + verblijven tot 11.00 uur. Dit omdat wij werken tot 18.00 uur op zaterdag's, en moeten altijd een behoorlijk eind rijden. Dan zouden we 5 uren inleveren voor 3 uren. Wellicht een aanpassing/uitzondering voor de toekomst? Zou fantastisch zijn! Ps Rosé bier (van Liefmans) in het assortiment? (wordt trouwens veel naar gevraagd zei het barpersoneel) Nou goed, verder allemaal tevredenheid hoor, maar wilde het toch even aangeven.

Heerlijk even eruit!!
Door de all-in prijs kom je na afloop niet voor verrassingen te staan!