Geweldig voor herhaling vatbaar

Date of experience: 05/2019

Alles was top en er is genoeg te doen

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Erg fijn dat u uw verblijf als 100% positief heeft ervaren. Graag zien wij u opnieuw in Preston Palace!

Lisanne
Date of experience: 05/2019

De vorige keer was het beter. Nu hadden we de helft van wat we de vorige keer hadden maar wel dezelfde prijs betaald.

Date of experience: 05/2019

Ik vond het een leuke ervaring waar alles indoor onder 1 dak te vinden is.
Voor ieder zit er wat wils. Je hebt het idee dat je buiten bent op een plein vooral bij de kermis.

Date of experience: 05/2019

Ik ging met een verwachting van weinig heen maar we komen zeker een keer terug. Het enige wat ik op te merken heb is dat na 23 uur toch wel lawaai op de gangen was en er s’nachts ook een keer op de deur werdt geklopt door wat aangeschoten jongeren hier zou nog een verbeter puntje liggen.

Date of experience: 05/2019

Als je naar preston palace gaat betaal je alles van te vore en kom je zeker niks te kort, er is genoeg te doen, alles is schoon, het was druk maar niet te druk, de kamer was netjes en ruim, personeel was ten alle tijden vriendelijk en waren er niet vies van om een praatje te maken. Kortom een topverblijf gehad.

Beste heer/mevrouw,

Erg fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad!
Wij willen u danken voor uw mooie beoordeling en kijken uit naar uw eventuele volgende bezoek!

Lisanne
Date of experience: 05/2019

Ik kom al jaren met de hele familie vind het ook altijd fijn en super voor de kids vind het alleen heel duur voor 1 nachtje er komen ook dingen bij zoals de kermis denk dat de prijzen voor zowel de volwassen als de kinderen best iets om laag kunnen

Date of experience: 05/2019

Het was een heel fijn verblijf, alleen jammer van de barman in de scheepsbar. Verder in de ochtend was er een ware file bij de koffiemachine, misschien een optie, om er nog 2 bij te zetten. En na 22:00 uur krijg je toch weer trek (oorzaak drank) misschien iets van Hamburgs of een balletje gehakt. Het zijn maar ideetjes. We waren met een groep van 14 personen, van 19 tot 78 jaar. Nu willen wij in oktober 2 dagen zaterdag en zondag, maar dan is de dagprijs ineens veel hoger ?

Date of experience: 05/2019

Positief. Goed verzorgt met een ruime aanbod van eten en drinken. Tevens een goed vermaakt voor de kinderen

Date of experience: 05/2019

Het was een geweldig weekend