Date of experience: 04/2019

Wij hebben het met ons gezin met 2 kinderen van 5 en 8 erg goed naar onze zin gehad.
Enige puntje. In de avond is het speelgedeelte ook gewoon geopend net als alles verder.
Alleen is er 's avonds totaal géén toezicht. Snap dat de ouders verantwoordelijk zijn.
Maar ik vind eigenlijk wel dat er iemand moet zijn om toezicht te houden.
Voor juist gebruikt van de speel mogelijkheden.

Date of experience: 04/2019

Het was een prima overnachting. Voor 1 nacht is de prijs nog wel wat hoog maar kan me voorstellen dat het in een vakantie iets hoger kan uitvallen.

Uitstekend

Date of experience: 04/2019

Heel gezellig en ontspannen voor een paar dagen weg met je gezin.

Date of experience: 04/2019

Ontspannen,goede service, vriendelijk personeel.
Zou een sportaccomodatie aanbevelen, want van al dat lekkers, wil je je energie kwijt.

Date of experience: 04/2019

geweldig vooral voor de kinderen

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Fijn dat wij u hebben mogen verwelkomen in Preston Palace, graag zien wij u opnieuw in de (nabije) toekomst.

Lisanne
Date of experience: 04/2019

Wir waren jetzt zum dritten Mal hier und haben uns wieder sehr wohl gefühlt und sind gut erholt wieder nach Hause gefahren. Erstmalig waren wir übers Wochenende hier. Der Mehrpreis lohnt sich für uns Eltern nicht wirklich. Die zusätzlichen Essensangebote (Grill, Wok und Fischbuffet) empfanden wir als nicht verlockend. Das normale Angebot im Ribbleton gefiel uns besser. Auch war es abends sehr lange recht laut. Unseren Kindern gefiel es jedoch sehr gut, dass am Wochenende mehr los ist.

Date of experience: 04/2019

Fijne accomodatie, goede service, heerlijk eten.
Wel jammer dat we geen dutje mochten doen op het terras
Werd ons verteld, dat moesten we op onze kamer maar doen.

Date of experience: 04/2019

Wij vonden het eten lekker. Voor kinderen onder de 5 is er weinig ‘speciaals’ te doen. Voor de kermis zijn ze vaak te klein. Knutselen en de speelhoek zijn leuk maar niet bijzonder.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij hebben verschillende faciliteiten voor alle doelgroepen, uiteraard is het niet mogelijk om alle faciliteiten voor álle leeftijden aan te bieden. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Voor de kleine kinderen hebben we de faciliteiten als de spelotheek met animatieprogramma, de theekopjes in de kermis, het zwemparadijs, de spelfaciliteiten als bowlen en midgetgolf, de speluitgifte met diverse spelletjes én onze bioscoop draait iedere dag leuke familiefilms. Wanneer u verder nog ideeën heeft om dit aanbod uit te breiden horen wij deze tips graag via marketing@prestonpalace.nl.

Wat betreft de kamers; Wij hebben verschillende soorten kamers met verschillende groottes en indelingen. Wanneer u de volgende keer ontevreden bent adviseer ik u om hier direct een melding bij de hotelreceptie te maken zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Renske
Date of experience: 04/2019

Uns hat es in ihrem Hotel sehr gut gefallen. Vorallem das Freizeitangebot war super.