Date of experience: 07/2025

Ontzettend genoten samen met mijn oudste zoon!

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te vernemen dat u en uw zoon samen ontzettend genoten hebben!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

By Karin Iwema-Wiering

-goede/schone kamers
-buffet bij ontbijt/lunch/diner zeer uitgebreid en goed eten
- zwembad erg mooi en overzichtelijk
- entertainment genoeg

Geachte mevrouw I,

Wat fijn te lezen dat u positief bent over uw verblijf.

Date of experience: 07/2025

Goed. Voldeed aan de verwachtingen.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldeed en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

By A. de Vugt
Date of experience: 07/2025

Heerlijk genoten, voor ieder wat wils en van alle gemakken voorzien.

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling van uw verblijf.
Wat fijn te lezen dat u heeft genoten!

By Pieter
Date of experience: 07/2025

Preston Palace: waar ik me nuchter voelde, maar dat kwam vooral omdat iedereen om me heen ladderzat was.

Beste meneer P.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat een originele manier om uw persoonlijke ervaring te omschrijven – we hopen dat u ondanks - of dankzij - de feestvreugde om u heen een fijne tijd heeft gehad. Hopelijk mogen we u nog eens verwelkomen in ons resort. Graag tot ziens!

By C
Date of experience: 07/2025

Netjes, goed aanbod qua eten, Superleuke activiteiten voor jong en oud.

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

By Marieke
Date of experience: 07/2025

Op zich goed, had er meer van verwacht

Beste mevrouw M.,

Het is fijn dat uw verblijf op zich goed is verlopen. Echter, uw ervaring, met name het niet kunnen dineren en het gebrek aan respons op uw vragen, is voor ons moeilijk voor te stellen. Juist daarom zouden wij hier graag een controle op uitvoeren. Wanneer dergelijke situaties ter plaatse worden gemeld bij onze hotelreceptie, kunnen wij namelijk direct schakelen en vrijwel altijd een oplossing bieden.

Mocht u tijdens uw verblijf geen melding hebben gemaakt bij de hotelreceptie, dan ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij intern wederhoor kunnen plegen.

By Wim en Gerda Frazer Frazer
Date of experience: 07/2025

Wij zijn na 10 jaar weer met ons gezin 3 dagen bij Preston Palace geweest . En dat was weer een fantastische ervaring. Met 9 personen verdeeld over 3 kamers naast elkaar kan ik alleen maar zeggen dat dit een heel goed plan was om voor iedereen in de leeftijd van 2 jaar tot 78 jaar daar in Preston Palace onze afsluiting van ons 50 jarig huwelijksfeest dit jaar zo af te sluiten. Vanaf de aankomst tot de laatste dag heeft iedereen het enorm naar hun zin gehad vanaf het ontbijt tot en met de avonden in de bars en bioscoop en zwemparadijs de kermis alles is TOP. Wij komen zeker nog wel eens terug in dit Fantastische All Inn Hotel.

Beste meneer en mevrouw F,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling en de positieve toelichting op uw verblijf!

Wat fijn om te vernemen dat jullie het 50 jarig huwelijksfeest zo goed gevierd hebben met elkaar en het zo goed naar jullie zin gehad hebben! Heel leuk om te horen!

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

By Natasja
Date of experience: 07/2025

Eten niet lekker, veel tokkies aanwezig. Kamers erg klein voor de prijs. Al met al erg duur en je krijgt der weinig voor terug

Beste mevrouw N.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort.

Wat jammer om te horen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij bieden verschillende types hotelkamers aan en denken bij een volgend verblijf graag met u mee wanneer u de voorkeur geeft aan een ruimere kamer (https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/kamertypes).

Heeft u ter plaatse melding gemaakt van uw ongenoegen, bijvoorbeeld over het eten of ons all-inclusive aanbod? Dan hadden wij graag de kans gekregen om dit samen met u te bespreken, een controle uit te voeren en indien nodig een passende oplossing te bieden. Indien dit nog niet is gebeurd, ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij wederhoor kunnen plegen bij de betreffende afdelingen.

By Indiya Tieman
Date of experience: 07/2025

Wij waren erg tevreden en hebben het enorm naar onze zin gehad

Beste mevrouw T,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling!

Fijn om te horen dat jullie erg tevreden zijn over het verblijf!