Date of experience: 04/2019

we hebben hele fijne dagen gehad met ons gezin.

Date of experience: 04/2019

Prima gehad, alleen helaas niets extra's i.v.m. Pasen t.o.v. een normaal weekend. Helaas erg slecht geslapen door de extreem warme hotelkamer zonder airco.

Date of experience: 04/2019

een geweldig familie hotel met alles erop en eraan, een feest om de verjaardag te vieren

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Nog van harte gefeliciteerd, wat mooi dat u het fijn heeft gehad in Preston Palace!

Graag tot ziens,
Alone
Date of experience: 04/2019

was prima verblijf als was prima kom zeker een keer terug

Date of experience: 04/2019

We waren met 12 personen voor de eerste keer bij jullie. Unaniem zeer tevreden! Leeftijden van 6 tot 77 jaar.

Wij danken u hartelijk voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te lezen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft gehad, graag zien wij u opnieuw in Preston Palace!

Date of experience: 04/2019

War sehr schön. Wir werden nochmal kommen

Date of experience: 04/2019

Heb er weer van genoten. Zou graag beter slapen maar dat is dan ook het enige. We komen zeker weer.

Date of experience: 04/2019

Goed familiehotel met een diversiteit aan activiteiten. Zeer schone en nette kamers met badkamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer ruime keuze in vers eten en drinken.
Een aanrader voor een geslaagd familie uitje.

Date of experience: 04/2019

Fantastisch, voor elk wat wils!
Voor groot en klein nogmaals fantastisch!

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Erg fijn dat u een goed verblijf heeft gehad, graag verwelkomen wij u in de (nabije) toekomst opnieuw!

Date of experience: 04/2019

We hebben ons 2 dagen uitstekend vermaakt. Een prima kamer, een ruim aanbod aan verschillende restaurants en activiteiten. De service was uitmuntend. Hoogtepunten waren voor ons het zwembad en de bioscoop. Eén (behoolrijk groot) minpunt wil ik wel noemen: er is nergens fatsoenlijke koffie te vinden, alles komt uit dezelfde soort automaat en is niet te drinken. Zelfs in de ‘Koffiehoek’ staat dezelfde automaat. Een bar met een fatsoenlijke barista zou een grote verbetering zijn.