Reviewed: 7 years ago (23/04/2019)

Super leuk!

Reviewed: 7 years ago (23/04/2019)

It was so good

Rund um die Uhr Service.
Vielen Dank!

Business
Date of experience: 04/2019

Alles was goed voor elkaar en in ruime mate ook aanwezig. Voor onze cursus meer dan voldoenden.

Goed, tot zeer goed

Date of experience: 04/2019

Ein sauberes und geplegtes Hotel das ich für ein Kurzurlaub empfehlen würde

Smaakt naar meer :-)

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Graag zien wij u in de (nabije) toekomst opnieuw in Preston Palace.

Lisanne
Date of experience: 04/2019

Ik weet niet hoeveel keer we hier al een bezoekje hebben gebracht... maar onze zoon van bijna 12 kijkt elk jaar uit naar ons verblijf hier...we zijn ooit begonnen op zijn 3 jaar om naar hier te komen. Dus het is een beetje thuiskomen bij ons. En heel aangenaam om te ervaren is dat Preston Palace elk jaar zaken vernieuwd doorheen de maanden, jaren, en ook weer dit jaar. Mooi gedaan. Maar dit jaar waren we iets minder te spreken over onze kamer. Geen Airco, kleiner, en zicht op de schoorstenen van de keuken...en gratis kregen we daar ook de geur van in onze kamer... nee, deze willen we toch niet meer de volgende keer, ook al zitten we niet zoveel op onze kamer. En als we dan nog op het elan bezig zijn van een domper: de disco is een heel jaar buiten strijd (volgens een medewerker van Preston Palace). Laat dit nu de machine zijn waar zoonlief elk jaar met ons meegaat naar daar... maar dus niet dit jaar... Soit, wat heeft ons kermisbezoek dan wel weer goedgemaakt: de milkshakes!!!!!!!!!!!! Wat een goed idee, en superlekker!!! Top. Verder was het gewoon weer allemaal top hoor, we hebben genoten van alles, iedereen en vooral van jullie gastvrijheid, want je voelt gewoon dat jullie ons op ons gemak willen stellen, en dat is wat een mens gewoon nodig heeft op vakantie! Tot de volgende, fam Peters-Smeyers

Date of experience: 04/2019

Het is fijn om er weer te zijn , de sfeer keer op keer rond de 25 keer geweest te zijn zijn wij van plan week 39 weer aanwezig te zijn
Groetjes Peter und die Heidi

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling, dat waarderen wij enorm.
Goed om te lezen dat u weer plannen heeft om weder te keren, graag tot dan!

Lisanne
Date of experience: 04/2019

Würde ich auf jeden Fall weiter empfehlen wer kleine Kinder hat.
Die Erwachsenen kommen aber auch auf ihre Kosten. Alles toll