Date of experience: 07/2025

Heel goed, service is nog altijd top en uitgebreide keus in de menu's.

Beste heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

By Laura
Date of experience: 07/2025

Sehr liebevolle Einrichtung insgesamt, teilweise unklare Kommunikation von all inklusive (z.B. freie Handtücher im Schwimmbad, kostenpflichtige Automaten)

Sehr geehrte Frau L.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt und Ihre netten Worte über unsere Einrichtung! Auch möchten wir uns herzlich für Ihr Mitdenken bedanken.

Was Ihre Anmerkung zur Kommunikation unseres All-Inclusive-Angebots betrifft: Wir bemühen uns, dieses so klar und vollständig wie möglich auf unserer Website zu beschreiben, damit unsere Gäste gut informiert sind. Alle Informationen dazu finden Sie unter: www.prestonpalace.de/uber-uns/was-ist-all-in.

Auf Wiedersehen im Preston Palace – wir freuen uns auf Sie!

By Livia
Date of experience: 07/2025

Mijn ervaring is dat er altijd dezelfde dingen zoals eten wordt gepresenteerd. Kunnen jullie niet variëren?

Geachte mevrouw L,

Bedankt voor uw feedback en uw mooie 80% beoordeling. We bieden een breed en gevarieerd assortiment aan, maar mocht u specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd een verzoek bij onze keuken neerleggen. Ons team doet graag zijn best om een heerlijke maaltijd naar uw wens te bereiden.

Met gastvrije groet,
Emma

Es war Super Sehr zufrieden

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für die wunderbare 87%ige Bewertung!

Es ist schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und sehr zufrieden sind!

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Teleurstellend tov vorige boekingen

Beste heer/mevrouw S.,

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf dit keer teleurstellend was ten opzichte van eerdere boekingen. Wij stellen het op prijs dat u dit met ons deelt. Heeft u ter plaatse melding gemaakt van uw ervaring? Dan hadden wij graag de kans gekregen om hierop te reageren en een passende oplossing te bieden of direct een controle uit te voeren.

Indien dit nog niet is gebeurd, ontvangen wij graag alsnog uw boekingsnummer en toelichting via marketing@prestonpalace.nl, zodat wij dit intern kunnen bespreken.

By Arie de Jong
Business
Date of experience: 07/2025

Overweldigend, wat een keuze.

Beste meneer de J,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling!

Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 07/2025

Een prima resort naar Nederlandse maatstaven, vooral omdat het volledig indoor is

Beste heer/mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat bepaalde aspecten van uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Wij willen uw ervaring graag verder bespreken met onze collega’s.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook aangeven op welke manier en op welk moment u ter plaatse melding heeft gemaakt bij de receptie? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 07/2025

Ik vind het verblijf wel heel duur
En het dekbed zat onder de vieze vlekken wat we pas in de ochtend zagen

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag nader onderzoeken.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting, inclusief of en wanneer u ter plaatse melding heeft gemaakt, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Fijn
Alleen de dane rechts vooraan in het grote restaurant kan wel dringend een cursus klantvriendelijkheid gebruiken.
Goedemorgen kon er niet vanaf.
Spullen voor je door wegnemen zonder te vragen.
Ze stond op mijn voet terwijl er vlak naast me een rollator staat.
Loopt weg zonder excuses.
Zijn de volgende ochtend ergens anders gaan zitten om het lange gezicht van de dame in kwestie niet meer te zien

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u in het algemeen een prettig verblijf heeft gehad. Wat jammer dat uw ervaring in het restaurant niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij willen dit graag bespreken met onze collega’s.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een toelichting, inclusief de dag en het tijdstip van uw bezoek aan het restaurant, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 07/2025

Fijn hotel met uitstekend eten.

Beste meneer V,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling!

Wat fijn om te vernemen dat u het een mooi hotel vond en heerlijk gegeten heeft!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace.