Date of experience: 03/2019

We waren met heel de familie voor ons 12,5 jarig huwelijk te vieren, iedereen heeft het wel naar zijn zin gehad, we hebben eigelijk alles gedaan wat er gedaan kon worden en het eten was heel goed, zeer uitgebreid en met heel veel gezonde etenswaren, alleen uurtje eerder naar huis ivm zomer naar wintertijd,

Wat fijn om te lezen dat u en uw familie hebben genoten van het verblijf tijdens uw 12,5 jarig huwelijk!
Wij danken u voor uw mooie beoordeling, graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2019

Fantastisch

Wij vinden het mooi dat u ons laat weten te hebben genoten van een goed verblijf in Preston Palace.
Hartelijk dank voor uw 100% tevreden beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Date of experience: 03/2019

Zeer vriendelijk personeel en alles klopte met wat er beloofd word.

Date of experience: 03/2019

Heb het erg leuk gehad en vooral genoten!

Wat fijn dat u tijdens uw verblijf heeft genoten.
Wij danken u voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 03/2019

Een leuk verblijf gehad. Echter prijstechnisch vond ik het iets te duur aangezien een aantal faciliteiten niet of beperkt ter beschikking waren.

Date of experience: 03/2019

Zwaar tegengevallen. Veel geld voor weinig

Beste heer/mevrouw van der Leegte,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Wij zouden deze graag persoonlijk met u bespreken zodat wij weten waarom u uw verblijf vond tegenvallen. Zou u een toelichting met boekingsnummer en contactgegevens willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Alvast bedankt voor uw moeite!

Renske
Date of experience: 04/2019

was voor ons de 1e keer omdat je er toch van gehoord heb maar blijft toch meer voor jongeren die veel willen drinken en feest vieren niet voor met klein kind erg luidruchtig mensen en dronken.
Dacht dat je ook wat zou zijn voor ons zoontje van 2 in de kermis maar alleen tea cups verder niet voor kleine kinderen wel speelruimte met blokken te spelen en springkussen maar die was aan alle kanten lek.
eten is niet echt kwaliteit als je veel drinkt is wel lekker vette hap maag vullend maar om goed te eten niet in restaurant iets beter zal zelfde eten zijn maar word meer aandacht aan gegeven
de wok pannen water waar in gekookt werd en daarna in de pan was ook niet erg hygiënisch
was voor ons als gezin 1 x maar als je met vrienden goed aan de drank wil

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Wij zijn een hotel en uitgaanscentrum met een all-inclusive concept waarbij u een vaste prijs betaald voor alle faciliteiten. De ene gast maakt gebruik van alle faciliteiten en eten/drinken veel, de andere gast geniet van het moment en kan wat minder gebruik maken van alle faciliteiten (of kan, net als u, geen gebruik maken van alcoholische dranken). Dit is als u aan gast de keuze. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wat betreft de activiteiten voor een twee jarige; Wij bieden hiervoor de Spelotheek aan met verschillende spelattributen, onze nieuwe attractie tea cups in de indoor kermis en uiteraard hebben we een heel mooi zwemparadijs inclusief kinderbadje. Daarnaast hebben wij voor de oudere kinderen verschillende spelfaciliteiten zoals de midgetgolf en bowlen. U vindt alle activiteiten op onze website zodat u bij uw volgende bezoek op de hoogte bent van alle mogelijkheden en vernieuwingen.

Ik ga uw opmerking over de kamer doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Renske
Date of experience: 03/2019

Zeer servicegericht personeel, eten goed verzorgd en uitstekende keuze ook!!

Wij waarderen het dat u aan ons laat weten dat u een goed verblijf heeft gehad.
Hartelijk dank voor het compliment over onze collega's en graag tot ziens in Preston Palace!

Sehr schön

Date of experience: 04/2019

we komen al enige jaren bij preston alles is gewoon goed daarom komen we zeker weer om er weer een feestje van te maken beveiliging is ook goed en ook in voor een geintje top

Wat fijn dat u wederom bij ons een goed verblijf heeft gehad.
Wij danken u voor uw bezoek en mooie beoordeling. Graag tot ziens in Preston Palace!