Reviewed: 8 years ago (14/03/2019)

Komen er al vele jaren

Reviewed: 8 years ago (14/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Al met al, HEERLIJK, elke drie maanden komen we 1 nachtje genieten, je laad in die dag je batterij weer op. Ook het uiterlijk van het hotel en restaurant, zien er super uit na de verbouwing. Preston palace doet weer helemaal mee

Date of experience: 03/2019

Het was voor ons de eerste keer.
Maar ik weet niet goed of ik nog eens terug zal komen ivm d e klachten van de kamer.
Ik heb de 2 nachten ook bijna geen og dicht gedaan.
Ik heb dit ook gemeld bij jullie.
En toen vertelde ze mij dat ik nog een mail kreeg, waarop alles te melden is.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Mogen wij uw boekingsnummer ontvangen via marketing@prestonpalace.nl zodat we uw opmerkingen over de kamer kunnen doorgeven aan de desbetreffende afdeling?
Wat betreft uw opmerking over het zoutloos bakken; Wij hebben verschillende gasten met verschillende wensen. Om iedereen tevreden te houden zorgen wij dat wij alles aanbieden waar alle gasten zich in kunnen vinden. Wanneer u speciale wensen heeft mag u dit uiteraard altijd doorgeven aan de dienstdoende chef zodat zij kunnen kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Daarnaast vindt u uiteraard peper, zout en sauzen op de buffetten.
We zien u graag terug in Preston Palace!

Date of experience: 03/2019

Gezellig, alles was goed verzorgd

Date of experience: 03/2019

Het is een aan rader voor iedereen geweldige ervaring ook voor de kinderen als het goedkoper zou zijn zou ik wel meer willen komen

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Ik adviseer u om de volgende keer onze prijzen in de gaten te houden. Wij werken met een vraag- en aanbodsysteem waardoor onze prijzen wijzigen. Wanneer u deze goed in de gaten houdt kunt u profiteren van prachtige aanbiedingen! Daarnaast kunt u ons ook volgen op social media waardoor u op de hoogte blijft van onze acties en waar u geregeld kans maakt op een cadeaubon.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 03/2019

Tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

Date of experience: 03/2019

Een perfecte service, héél vriendelijk personeel, lekker eten kortom alles top !

Beste mevrouw Deketelaere,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling!
We worden heel blij van uw mooie complimenten.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Goede service.
Vriendelijk personeel.
Goed eten.
Kamers waren.
Hygiene was goed.
Geen klachten

Reviewed: 8 years ago (12/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Goed verzorgt verblijf gehad. Het was beter dan we hadden verwacht.

Reviewed: 8 years ago (12/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Duur, maar om 'n keer gedaan te hebben heel leuk. De tweede keer zal er niet van komen om de hoge prijs.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wanneer u in de toekomst toch nog een keer wilt komen verblijven adviseer ik u om de prijzen goed in de gaten te houden. Wij werken met een vraag- en aanbodsysteem waardoor onze prijzen wijzigen. Wanneer u deze goed in de gaten houdt, profiteert u van een hele mooie prijs voor uw all-in verblijf!
Daarnaast kan ik u ook de Suite aanraden wanneer u een luxe kamer wenst. Deze ruime kamer heeft een heerlijk bed, een prachtige badkamer en vele extra's waardoor uw verblijf een mooie upgrade krijgt. Meer informatie over onze kamertypes kunt u vinden op onze website.
Graag tot ziens in Preston Palace.