prima vakantie gehad

Date of experience: 03/2019

Leuke all-in, voor herhaling vatbaar!

Date of experience: 03/2019

Heel leuk ik wil graag heel snel terug!

Date of experience: 03/2019

Wij hebben een goede ervaring, we zijn al vaker geweest nog voor de verbouwing van het restaurant en toen was het ook goed. Het restaurant is er zeker op vooruit gegaan en past weer in de tijd van nu. Wat voor ons wel prettig zou zijn geweest is dat we drankjes hadden mogen nuttigen ( non-alcohol) is al voldoende om de avond door te komen. Nu hebben we bij nood om de beurt eennkort bezoek aan de centrale bar bezocht maar dit is niet zo gezellig. Verder op en top we komen zeker nog een keer!

Date of experience: 03/2019

Omdat onze kleinzoon 10 jaar was geworden hebben we met hem een nachtje in Preston Palace doorgebracht. Zoveel te doen en vooral de kermis en het zwembad waren favoriet. We gingen bowlen, mini golfen, biljarten , een bezoekje aan de bioscoop en kwamen eigenlijk tijd te kort. Het eten was echt fantastisch en zeer ruim in keus. Toen wij er waren was het niet super druk dus we hebben echt heel erg genoten! Kan niet anders zeggen dat het echt een aanrader is en als je niet van de volle meute houd ga dan op een doordeweekse dag buiten de vakanties om. Zo fijn dat ze ondanks dat het niet zo druk was toch de kermis open deden en lieten draaien als er kinderen in een attractie wilde. Wij hebben onze kleinzoon een super verjaardag kunnen geven die altijd in zijn herinnering zal blijven.

Date of experience: 03/2019

Niet zo prettig, er waren paar kleine dingen die niet fijn waren, ouders die een kind laten rennen in de gang rond een uur of 23 uur tot 12:30 daarna laten huilen tot een uur of 1 tot 2, ook gingen ze met dingen schuiven en hard praten.

Date of experience: 03/2019

Heel fijn alleen voor mij een groot minpunt vooral in het restaurant ik vond het koud

Date of experience: 03/2019

Fantastisch verblijf met kids van 4 en 8 jaar. Door last minute actie betaalbaar en waar voor t geld. Daarnaast waren we er door de week en was t gezellig maar niet TE druk. Hierdoor zal ik zeker terugkomen in dezelfde setting. Een weekend zal ik niet snel gaan boeken maar door de weeks met actie is top.

Date of experience: 03/2019

Heel leuk, kids wilden niet meer weg

Date of experience: 03/2019

Hebben ons goed vermaakt!

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij vermelden op onze website, tijdens het boekproces en in de boekingsbevestiging dat een vroege aankomst of verlenging zonder gebruik van de hotelkamer is. Wanneer u, in uw geval, kiest voor een vroege aankomst mag u dus vanaf 12:00 uur gebruik maken van alle faciliteiten, maar de kamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Renske