Date of experience: 03/2019

Een paar dagen lekker ontspannen met het gezin

Date of experience: 03/2019

prima wij hebben ons goed vermaakt

Voor herhaling vatbaar

Date of experience: 03/2019

Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Date of experience: 03/2019

goed verblijf met alles aanwezig lekker eten en drinken voor ieder wat wils en genoeg te doen

Hallo waren mit Familie da , schon zum dritten mal. Hat uns sehr gefallen

Sehr geehrter Herr / Frau,

Vielen Dank für Ihren Besuch und Ihre Bewertung.
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Mit freundlichen Grüßen
Renske
Date of experience: 03/2019

Goed. Ik blijf alleen de kermis een gemiste kans vinden. Kinderen kunnen ballen gooien en touwtje trekken. Is onmogelijk voor kinderen om te winnen, zeker met touwtje trekken. Krijgen ze een troostprijs. Op de echte kermis hebben kinderen altijd prijs bij blikken gooien en touwtje trekken. Maak het desnoods iets duurder dat ze een knuffel uit kunnen zoeken. Ik geef dit al jaren aan, hoop toch echt dat jullie hier een keer iets aan gaan doen. Denk uiteindelijk dat het jullie meer geld oplevert, nu beginnen mensen er minder aan omdat het kind toch geen prijs wint.

Date of experience: 03/2019

De formule all inclusive met alle bijbehorende faciliteiten is goed bevallen. Personeel was vriendelijk. Ik had wel de indruk dat nauwelijks werd gecontroleerd of de mensen die bv van buffet gebruik maakten daar wel voor hadden betaald. En dat dag/avondmensen ook makkelijk bij de hotelkamers kunnen komen. Alleen bij de kermis werd af en toe om de toegangskaart gevraagd en bij het zwembad. Verder niet

Heel positief

Date of experience: 03/2019

Heel leuk,schoon en netjes. Alleen jammer dat er om 0,30 u in de nacht nog steeds enkele kleine kinderen van 2,4 en 6 jaar door het gebied liepen te rennen en vooral hard schreeuwden . Wij vinden dat die daar na 22.00 u niet meer horen te zijn. Iedereen moest uitkijken , de ouders kijken de andere kant uit en vinden het gewoon denk ik.

Beste familie Wouters,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij bieden ons hotel aan aan alle verschillende soorten gasten, van jong tot oud. Hierdoor zijn er veel gezinnen die komen genieten van een nachtje weg. Wij bieden de faciliteiten gaan, maar de ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen, daar hebben wij als medewerkers niets over te zeggen. Wanneer u de volgende keer overlast ervaart mag u dit uiteraard altijd melden bij onze hotelreceptie waarna wij polshoogte kunnen nemen.

Renske