Overall a poitive exlerience

Date of experience: 03/2019

Was weer super gezellig en goed verzorgt

Beste mevrouw Ottens,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling!
We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Renske
Date of experience: 02/2019

We hebben een leuk en gezellig weekend gehad,en we komen zeker weer terug.

Date of experience: 03/2019

Prima ervaring. Lekker eten, kinderen ( 9 en 12 jaar) hebben zich goed vermaakt. Wij als ouders vonden het voor 24 uur prima en voor de kinderen een leuke break in de vakantie. Het zou fijn zijn als er ergens een terras zou komen voor NIET rokers. Werkelijk op elk terras kwam de rooklucht je tegemoet.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij hebben op onze terrassen gedeeltes voor rokers en niet rokers, dit is aangegeven met bordjes aan de tafel. U zit echter wel op hetzelfde terras, waardoor het kan voorkomen dat de wind de rook in uw richting blaast. Wij proberen ervoor te zorgen dat onze gasten geen overlast ervaren, maar op de wind hebben wij helaas geen invloed. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Wat betreft uw opmerking over het zwemparadijs; Dit staat aangegeven op onze website, bij de zwembadreceptie én op het informatiekanaal op de tv in uw hotelkamer en in de koffiecorner. Wanneer u de volgende keer zaken tegen komt die u niet duidelijk vindt, mag u dit altijd doorgeven aan de hotelreceptie. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.
Graag tot de volgende keer in Preston Palace!

Renske

Het was goed.

FANTASTISCH.
IK MIS HET WOW GEVOEL IN JULLIE ADVERTENTIES. IK ZOU EEN ANDERE RECKAME MAKEN ZOEKEN. DIT AANGEZIEN DE RECLAMES ONDER DOEN AAN DE REALITEIT

Date of experience: 03/2019

Genoeg te doen prima. Jammer veel lawaai op gang 's avonds om 12 u. en dat 2 avonden en 's morgens vroeg weer van grote gezinnen.

Date of experience: 03/2019

Het is prima. Kamers met ze 4e waren erg klein. Savonds veel last van dronken mensen op de gang.

Date of experience: 03/2019

Fantastic experience by Preston palace. The buffet is excellent. The room is clean. Kids had a lot of fun at the swimming pool and the kermis. We will surely come back agian.

Date of experience: 03/2019

Zoals altijd, hebben we het super gehad. Tot de volgende keer