Prima ervaren

Date of experience: 02/2019

Prima hotel maar eten kan beter en de kamers ook

Date of experience: 02/2019

Ons laatste bezoek was van voor de verbouwing. Deze opknapbeurt was nodig en wij ervaren het als super!. Het is een rustgevende en gezellige omgeving. Er is werkelijk aan alle kleine details gedacht. Kernwoorden Modern, veilig gevoel, ruim, er echt even tussen uit en voldoende ontspannings mogelijkheden. Nadeel: de weegschaal :)

Date of experience: 02/2019

Leuk gehad met de kinderen, weinig uitleg gehad.. onduidelijk waar je kon ontbijten en tot hoe laat!!

Beste Glenn,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij verschaffen informatie via de hotelinformatiemap op de kamer, op het informatiekanaal in de kamer en wij hebben de openingstijden in de lobby. Daarnaast kunt u altijd terecht bij de hotelreceptie met al uw vragen.
Ik ga uw opmerking in ieder geval doorgeven aan de desbetreffende afdeling zodat zij hier wat mee kunnen.

Date of experience: 02/2019

Ben nu voor de 2 de keer geweest dik tevreden.

Date of experience: 02/2019

Heerlijk nachtje uit met mijn dochter. Lekker chill genieten van elkaars aanwezigheid onder het genot van een hapje drankje en haardvuurtje

Date of experience: 02/2019

Een fantastische ervaring. Leuk voor kinderen vanaf een jaar of 4. Genoeg te doen. Bijna te veel voor 2 daagjes. Heerlijk eten.

Beste heer/mevrouw Hoekstra,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat u zo'n fantastische ervaring heeft!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 02/2019

Gezellig verblijf met prima eten en zeer vriendelijk personeel

Date of experience: 02/2019

Het was een geweldige ervaring voor onze 10'jaar samenzijn en komen in de toekomst zeker terug!. Enkele kleine aanpassingen en preston palace is perfect!.

Date of experience: 02/2019

Heerlijk genoten met ons gezin. Het enige wat we jammer vonden is dat we niet met zijn 5-en op de ruime suite mochten. Dit was voor 4 personen, maar zo groot dat ons zoontje van 7 makkelijk hierbij had gekund, nu waren we verplicht 2 kamers te nemen, das minder gezellig. Maar verder top!. We komen zeker terug.

Beste Silvia,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Wegens veiligheid is het helaas niet toegestaan om met meer personen gebruik te maken van de kamer. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!