By Jan
Date of experience: 08/2026

Hotelanlage etwas ins Alter gekommen. Zimmer renovieru gsbedürftig. Bett löst sich am Rahmen der Stoff auf, etc.

Haben Sie Ihre Feststellungen während Ihres Aufenthalts an der Rezeption oder beim diensthabenden Manager gemeldet, damit unsere Kollegen sich dies direkt ansehen konnten?

Falls nicht, senden Sie uns bitte nachträglich Ihre Buchungsnummer, Zimmernummer und eine ausführliche Beschreibung an marketing@prestonpalace.nl. So können wir Ihre Hinweise intern sorgfältig prüfen.

Date of experience: 08/2026

Heel prettig. Voldoende vermaak schone kamers en fijne bedden. Eten en drinken voldoende en bijzonder lekker

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat u goed en tevreden bent over uw verblijf en onze locatie als top heeft ervaren.

Pien

Prima, gezellige ...

Gut. Besser als erwartet

Sehr geheerte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie zufrieden waren und unser Angebot sogar besser als erwartet fanden. Wir würden uns freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen grußen,

By Tineke kasius
Date of experience: 08/2026

Super leuk en gezellig om bij jullie vakantie te vieren,

By marcel
Date of experience: 08/2026

ruime schone kamers, genoeg eten en drink gelegenheden veel entertainment. ik had alleen mijn verblijf verlengt maar er staat niet vermeld dat je om 11 uur moet uitchecken alleen dat je je kamer uit moet en dat je een soort dagpas krijgt, daar kreeg ik een opmerking over bij het verlaten van het terrein .

Beste heer M.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de ruime en schone kamer, ons uitgebreide aanbod aan eten en drinken en het entertainment.

Wat betreft de verlenging geven wij graag een kleine toelichting. Bij de informatie over de verlenging én in de bevestiging staat vermeld dat de hotelkamer op de vertrekdag tot 11:00 uur beschikbaar is. Met de bijgeboekte verlenging kunt u vervolgens tot 14:00 uur gebruik blijven maken van onder andere de lunch, consumpties, het subtropisch zwemparadijs en diverse spelfaciliteiten. Wanneer u tips heeft om het waar mogelijk nog duidelijker aan te geven, dan horen wij dat heel graag van u.

Maar bovenal hopen wij dat u vooral met veel plezier terugkijkt op uw verblijf. Heel graag tot ziens!

By Johan De Munck
Date of experience: 08/2026

Op en top volledig in orde.
Was op heel korte tijd dat we voor de tweede keer kwamen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!

By A.I.
Date of experience: 08/2026

Fijn. Kamer was schoon. Mn dochter heeft heerlijk genoten. Personeel was vriendelijk.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

Wat leuk om te lezen dat de kamer schoon was, uw dochter heerlijk heeft genoten en u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren. Daar worden wij blij van!

Date of experience: 08/2026

Goed en tevreden top locatie

By Harald
Date of experience: 08/2026

Ervaring met het concept was fantastisch

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u ons concept als fantastisch heeft ervaren en dat verschillende onderdelen van uw verblijf goed in de smaak zijn gevallen!

We waarderen het dat u naast de mooie woorden ook uw persoonlijke ervaringen en verbeterpunten met ons deelt. Jammer dat niet alles volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback nemen we mee in onze evaluatie.

We hopen dat u met een positief gevoel terugkijkt op uw verblijf.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau