Reviewed: 8 years ago (26/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Geweldig, erg vriendelijk personeel.

Date of experience: 02/2019

Jullie geven aan dat alles inclusief ook echt alles inclusief is. Dat is niet zo. Ik ben samen met mijn zoontje geweest. Drank heb ik niet gedronken, maar ik moest wel extra bijbetalen om iets eerder te komen en iets later weg te gaan. Geef de mogelijkheid bij je arrangement om met of zonder sterke drank/alcohol te kiezen en maak hier een verschil in prijs in.

Date of experience: 02/2019

Een prettig hotel, er missen wat finishing touch dingen(zie hierboven).

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Preston Palace is gevestigd in een voormalig ziekenhuis. Hierdoor hebben wij kamers van verschillende groottes en indelingen. Wanneer u de volgende keer ontevreden bent over uw kamer adviseer ik u om hier direct een melding van te maken bij de hotelreceptie zodat zij kunnen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

Great experience and some real quality time with family. Fun and activities, good food and nice rooms. Can recommend it. Improvements could be made to make the buffet more vegan-friendly and the swimming paradise could be a tad warmer. Service is absolutely outstanding. Overall, it was a great experience.

Date of experience: 02/2019

Goed. Super leuk. Kinderen genieten dus ouders ook. Jammer dat er geen 0.0 drankjes zijn. Radler bijboorbeeld. Verder zou ik wat meer met Last minute prijzen doen.

Date of experience: 02/2019

voor een verblijf van twee of drie dagen zeer leuk. het enige wat (volgens ons) ontbrak was een gezellige leestafel met diverse tijdschriften en een soort uitleen bibliotheek. dat wanneer de kinderen zwemmen of op de kermis vertoeven de (groot)ouders rustig kunnen lezen

Goed verzorgd verblijf.

Date of experience: 02/2019

Prachtige locatie om heerlijk een weekend tot rust te komen en ruime keus om ontspannen activiteiten te doen.

Date of experience: 02/2019

Voor 1 keer leuk maar zal hier niet gauw terug komen. In 1 dag heb je het wel gezien.

Beste Jacky,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Uw opmerking over het bijbetalen verbaast mij. Wij vragen alleen een kleine toeslag voor onze wellness, de snackmuur in het zwemparadijs en de spelkasten in de indoor kermis. Wanneer u de volgende keer vragen hierover hebt, zou u zich dan willen melden bij onze hotelreceptie? Zij leggen u graag uit waar u allemaal terecht kunt.
Ook wanneer u hinder ervaart van uw medegasten vraag ik u om de volgende keer een melding te maken bij onze hotelreceptie (of via toestelnummer 9) zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen zodat u kunt genieten van uw nachtrust.
We zien u graag alsnog een keer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

Prima, eten en restaurant waren super. Kamer ook netjes. Het uitgaansdeel en het zwembad zijn echt verouderd