Date of experience: 02/2019

Fijn. Gezellig en leuk voor kinderen. Ik miste alleen een speelplek voor baby's

Date of experience: 02/2019

Prima verblijf gehad. 1 groot minpunt...dat er niet was vermeld op de website dat de disk o al 2 maanden kapot was. Dit was de favoriete actractie van mijn kinderen. Was een teleurstelling

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij hebben inderdaad wat problemen met de Disk'O, maar dit staat wel degelijk vermeld op onze website. De volgende keer adviseer ik om de pagina op onze website te checken voordat u te gast bent bij ons om teleurstellingen te voorkomen: https://v2.prestonpalace.nl/faciliteiten/indoor-kermis.

Date of experience: 02/2019

Ik vind het bij Preston geweldig, ik ga er graag naar toe voor al omdat het voor mijn de enigen kans om een paar dagen uit te zijn. En ik een aangepaste kamer kan krijgen . Dat betekend wel dat ik heel vroeg moet bestellen. Als het mijn gezondheid nog toe laat kom ik dit jaar weer. en ik verheug mijn er nu al op het gaat in November waarschijnlijk.

Beste mevrouw Bulten,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Fijn om te lezen dat u iedere keer wel zo kunt genieten in Preston Palace.
We zien u graag snel weer terug!

Date of experience: 02/2019

Gezellig mooi gastvrij alleen de kamer was niet ons ding maar voor de rest alles een dikke 10 service receptie kermis alles top

Business
Date of experience: 02/2019

Kamers zijn erg schoon. Kamers zijn ruim en logisch ingedeeld. Medewerkers bij de receptie en het restaurant zijn erg vriendelijk. De medewerkers bij de kermis zijn erg onbeschoft tijdens de "controle" bij de entree. Wij waren met een groep van 20 mensen en een paar mensen hadden geen pasje bij hen, de medewerker maakte een hele stampij hierover. Verder hebben wij een early check in geboekt en een late checkout tot 18:0 uur. Je betaald voor de late checkout een bedrag van € 35,- p.p. extra en er zit dan geen diner bij inbegrepen. Dit mag je op zijn minst wel verwachten voor dit bedrag.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Bij een verlenging mag u gebruik maken van alle faciliteiten én kunt u genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast kunt u nog gebruik maken van de buffetten in het uitgaanscentrum en van de koffiecorner. Wanneer u gebruik maakt van al deze faciliteiten en daarbij ook nog kunt profiteren van all-in buffetten en drank, lijkt ons dit een reëele prijs voor een verlenging. U kunt de volgende keer ook kiezen voor een verlenging tot 14:00 uur, deze is te boeken voor €17,50.
Wat betreft de controle in de indoor kermis; Om de veiligheid te waarborgen én om geen ongewenste bezoekers binnen te hebben, wordt u vriendelijk gevraagd om allemaal uw pasje te tonen bij de ingang. Dit wordt ook overal gecommuniceerd en wij hopen dan ook op uw begrip hiervoor.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Perfect was heerlijk

Date of experience: 02/2019

De kermis mag wel meer medewerkers hebben. Personeel heel vriendelijk. Jammer dat je dag aankomst pas vanaf 15 uur gebruik mag maken van het arrangement. En bij vertrek ook weer vroeg eruit moet om 11 uur. Zou mooi zijn als je tot 15 a 16 u nog gebruik mag maken van het arrangement.

Date of experience: 02/2019

Prima. Zeker een aanrader.

Date of experience: 02/2019

Fijn verblijf gehad. We zijn vaker geweest, maar moet zeggen, zeker een verbetering nadat het restaurant, receptie en koffie corner zijn opgepimpt. Veel modernere en frisse look. Zwembad, kermis, genoeg vermaak. Ook lekker gerelaxt in de Royal kamer.

Date of experience: 02/2019

Erg genoten, alleen de kamers zijn te gehorig, daardoor slecht geslapen ook door herrie op de gang door gasten die diep in de nacht naar bed gaan