Date of experience: 02/2019

super vakantie gehad. je kan je prima vermaken en heerlijk eten. ook makkelijk dat er alles bij in zit en alles zo kan pakken.

Date of experience: 02/2019

Goed.. enige aanmerking is het wc papier. Echt vreselijk. En heb het idee dat er meer pooltafels zijn dan poolsets. Verder ons prima vermaakt.

Date of experience: 02/2019

We hebben een leuke gezellige tijd gehad

Date of experience: 02/2019

Ik zal het omschrijven als goed

Date of experience: 02/2019

Voor ons was het een geweldige uitje, je hoeft je ook geen zorgen te maken om eten, drinken en gezelligheid

Beste mevrouw Paltie,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
We worden blij van uw mooie complimenten!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Renske
Date of experience: 02/2019

We hebben een heerlijke week gehad

Hartelijk bedankt voor het delen van uw mooie beoordeling Johanna!
Fijn dat u zo'n fijne week hebt gehad.
Tot ziens in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

Gezellig en zeer vriendelijk personeel

Date of experience: 02/2019

Na 3x eerder te zijn geweest vinden we het nu na de verbouwing zeer tegenvallen en zeker niet meer de moeite waard om heen te gaan. Mijn zoontje werd savonds bijna in elkaar geslagen door een groepje buitenlandse jongetjes omdat hij hij eerder de botsauto in kon Dan een andere jongen. Er liep veel van dat soort jongens rond op de kermis dus wij voelde ons daar niet prettig.

Date of experience: 02/2019

Sehr gut. Für eine Nacht ist der Preis in Ordnung, aber 2 Nächte könnten wir uns nicht leisten- was schade ist aber auch verständlich, da viel geboten wird.

Aber was mir negativ aufgefallen ist: es fehlen Informationen in den Hotelzimmern. Ein Lageplan wo was zu finden ist, eine Broschüre mit kurzer Beschreibung was z.B. die Kirmes bietet, etc und Infos wie z.B. das Kinoprogramm fehlten komplett.

Date of experience: 02/2019

Wij wisten vooraf niet wat we konden verwachten, maar werden positief verrast. Zijn in de voorjaarsvakantie van zondag tot dinsdag in het hotel geweest. Nooit hoeven wachten bij het buffetrestaurant, dit was overigens uitstekend, veel live cooking en mooie nieuwe ruimte met lekkere zitjes en een ruim terras. Midgetgolf binnen voor kleine kinderen leuk. Verder mooi zwembad om twee uurtjes door te brengen en een leuke ouderwetse bioscoop. Dochter heeft zich ook nog vermaakt in de binnenspeeltuin.