Date of experience: 02/2019

We hebben een leuk weekend gehad. Was iets minder afgelopen door de val van mijn schoonmoeder en vrouw met de rollator, door een drempel van de gang naar de receptie ruimte. Waardoor we helaas niet het weekend konden afmaken en eerder weg moesten. We werden wel door het aanwezige personeel perfect geholpen.

Beste familie Velker en Schuijt,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wat vervelend dat uw schoonmoeder is gevallen! We hopen dat ze inmiddels weer is opgeknapt.
Fijn om te lezen dat u verder een leuk weekend hebt gehad en dat u zo goed bent geholpen.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

zeer positief. Alleen nog even het volgende: Er wordt gevraagd om handdoeken eventueel meerde keren te gebruiken. Nou dat is heel goed mogelijk. Alleen ontbreekt er eigenlijk de mogelijkheid de handdoeken op een rekje uit te kunnen hangen. Nu hadden wij een stapelbed achter in de kamer waar moei aan voeteneind de twee handdoeken konden hangen. Mogelijk is er een mogelijkheid om een rekje in de badcel t bevestigen of lusjes aan de handdoeken.

Date of experience: 02/2019

jammer dat het zo duur is anders zouden we er meer gebruik van maken

Date of experience: 02/2019

Das war das 2. Mal in ihrem Hotel und mit Sicherheit nicht das letzte Mal.

Sehr geehrter Herr Weinschroeder,

Vielen Dank für Ihren Besuch und für die Weitergabe Ihrer schönen Bewertung.
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im Preston Palace!

Mit freundlichen Grüßen
Renske

Fijn verblijf

Date of experience: 02/2019

Voor 1 of 2 nachtjes was het prima. Wij zijn 1 nacht geweest waarbij wij eerder aankwamen. Het eten was goed te doen zowel het buffet in het hotel restaurant als in de coffee corner. Wel miste ik was te snacken in het zwembad of een lekkere cocktail

Date of experience: 02/2019

De prijs/kwaliteit verhouding vonden wij niet in overeenstemming. Wij waren met kids en het is dan erg jammer dat de kermis 's ochtends niet open is.
Als je daarnaast ook nog weer eens extra moet betalen voor langer verblijf, is dat niet passend. Een oplossing zou zijn om met gekleurde polsbandjes te werken.

Date of experience: 02/2019

Ik vond de prijs erg duur vergeleken wat ik voor activiteiten te doen had. Ook bij de bioscoop ons zoontje en dochter mochten niet in de avond film. je bent er met elkaar dan was een film in de bioscoop ook erg leuk geweest.

Reviewed: 8 years ago (20/02/2019)
Date of experience: 02/2019

We hebben er zeker van genoten goede service en klantvriendelijk, we misten wel een hoek of ruimte waar je kunt darten

Reviewed: 8 years ago (20/02/2019)

was goed en gezelig