Date of experience: 02/2019

Een fijn hotel met veel faciliteiten. Je kan hier lekker eten en drinken en er is heel veel te doen. Heerlijk ontspannen en lekker genieten van elkaar en van een feestje. Het personeel is erg vriendelijk en alles wordt zeer goed schoongehouden.

Mooi en lekker

Date of experience: 02/2019

Goed , tijd gaat te hard . Verder is het binnen echt heel warm en weinig ventilatie. Hadden er wat hoofdpijn van gekregen.. tijden zwembad is fijn , kermis tijden niet handig. Wel eventjes lawaai gehoord van dronken gasten rond 1 uur.

Beste mevrouw Van V.,

Gezelligheid kent geen tijd. Hartelijk dank voor het delen uw review en weet dat u altijd ter plaatse de hotelreceptie mag raadplegen voor een vraag of melding van uw ervaring. Schroomt u niet, wij helpen u met veel plezier

Date of experience: 02/2019

Het was super een super gezellig verblijf je kan zo veel doen dat je haast tijd te kort komt

Super goed

Date of experience: 02/2019

Fantastisch wil zo weer terug

Al 26 jaar Geweldig.
Eten altijd top
Uitgaan altijd top
Personeel van receptie tot restaurant en van zwembad tot in de wasstraat altijd geweldig

Beste mevrouw Bijman,

Het is fantastisch dat u al 26 (!) jaar onze gewaardeerde gast bent en altijd geniet van een top verblijf!
Wij gaan onze collega's van de receptie tot het restaurant en het zwemparadijs blij maken met uw complimenten. Wij willen geen enkele collega vergeten, maar er is geen wasstraat in Preston Palace (leuk idee, dat wel). Bedoelt u onze collega's in de barstraat? Wij horen het graag van u.

Hartelijk dank voor uw mooie review en graag tot ziens!

Date of experience: 02/2019

Heel mooi zwembad. Miste alleen glijbanen.

Beste mevrouw Bos,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Mogen wij alstublieft uw boekingsgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Super fijn en gezellig

Reviewed: 8 years ago (11/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Een prettig verblijf met toch nog enige kanttekeningen: De algemene achtergrondmuziek is te hard en te opdringerig en (maar dat zal wel iets met onze leeftijd te maken hebben) teveel gericht op de jongere generatie! Als jullie een periode hebben met veel seniorenbezoekers, zou ik daar met de ambiance (mooi woord, niet?) wel rekening mee houden! Dat geldt ook voor de soort muziek in de Prestonhall. Opvallend weinig oudere mensen op de dansvloer! Misschien wat meer evergreens?

Beste meneer/mevrouw H.

Hartelijk dank voor uw 95% tevreden review.

Wij waarderen het enorm dat u ons niet alleen laat weten te hebben genoten van een prettig verblijf, maar tevens uw positieve kritiek met ons deelt om de fijne ambiance (inderdaad een mooi woord!) daar waar mogelijk nog fijner te maken. Daar kunnen wij alleen maar blij mee zijn. Vriendelijk dank voor uw betrokkenheid - uw tips nemen wij mee- en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons all-inclusive resort.