Date of experience: 02/2019

Gezellig comfortabel en niet duur

Helemaal in orde

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling meneer/mevrouw!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 02/2019

Voor ieder wat wils, goed eten en drinken. Je kan je de hele dag vermaken en hoeft niet de deur uit om gezelligheid op te zoeken. Ook als je met meerdere mensen bent kan iedereen iets vinden wat leuk is om te doen. De hele dag staat overal eten /hapjes en worden er echte dranken geserveerd. Erg netjes en vriendelijk personeel

Beste Rebecca,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
We worden blij van uw complimenten.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2019

Wie würden Sie Ihren allgemeinen Eindruck beschreiben?

Alles prima geregeld.

Date of experience: 02/2019

Ik heb erg genoten van het verblijf. Alleen bij het avondeten vond ik dat er te weinig keuze was. Verder was het top

Date of experience: 02/2019

Eten restaurant s prima, ook netjes, bar personeel werkt super hard, maar heel vriendelijke. Zwembad viel tegen, receptie personeel middelmatig, schoon maak kamer onvoldoende(gemeld bij receptie, paar uur later was toilet en wasbak nog niet schoon, zelf maar gedaan uiteindelijk), heel jammer dat dit niet goed wordt opgepakt, hier kun je het verschil maken!

Beste mevrouw Cornelissen,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Ik ga uw opmerkingen doorzetten naar de desbetreffende afdelingen. Als u verder nog met ons in contact wilt komen mag u uiteraard mailen naar marketing@prestonpalace.nl.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 02/2019

echt goed zal zeker nog een keer terug komen

Business
Date of experience: 02/2019

aller eerst de entrée vind ik heel mooi geworden. ik kom 2x per jaar met een groep collegaas voor een cursus of training, het is altijd fijn dat ik dan nergens naar hoef te kijken. ik weet op voorhand wat de kosten gaan worden. Mijn ervaring met preston palace is heel positief

Date of experience: 02/2019

Goed zal ook anderen aanbevelen . Als ik reclame maak en beloond zou worden doe ik graag. Want er waren weinig buitrnlanders