Prima ervarinf

Date of experience: 02/2019

zeer gewaardeerd met familie en vrienden en goed beveiligd

Date of experience: 02/2019

Voldoende ontspanning voor ieder wat wils
Geweldig zwembad

Date of experience: 02/2019

alles zag er netjes en goed verzorgd uit ik had net pech kunnen jullie niks aandoen ik kon aniks doen want ik was gevallen op 27 Jan heb mijn schouderblad zwaar gekneusd dus kon aan niks meedoen nog geen rondje dansen zeer jammer

Was erg gezellig

Date of experience: 02/2019

Gezellig. Gastvrij personeel en snelle afhandeling kamers

Date of experience: 02/2019

Het viel me tegen. Na mijn vorige bezoek keek ik erg uit naar mijn 2de bezoek maar zou nu niet meer snel heengaan

Beste mevrouw Terpstra,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Ik zie in uw boekingsgeschiedenis dat u de vorige keer in de vakantieperiode bent geweest. Tijdens deze vakanties hebben wij een hogere bezetting in het hotel en uitgaanscentrum waardoor wij extra buffetten openen. De volgende keer adviseer ik u dan ook om in een schoolvakantie te komen. Wanneer u wilt weten welke vakanties wij hanteren mag u altijd, vrijblijvend, contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via 0546-542121.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

Overall is het een leuke ervaring maar zal geen 2 nachten meer boeken met alleen mijn zoon van 6 jaar. 1 nacht is meer dan genoeg en als je dan nog een vroege aankomst boekt, dan denk ik dat je een hele leuke dag hebt, tenzij je mogelijk met meerdere personen bent, dan kan ik me voorstellen dat je meer in de bar gaat hangen en een borreltje gaat drinken maar dat was niet onze insteek. Onze insteek was quality time moeder/zoon.

Beste mevrouw Lensen,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw uitgebreide beoordeling.
Wanneer u beide niet veel gebruik maakt van de buffetten kan ik mij voorstellen dat u dan minder kunt profiteren van het all-in concept. Echter, u betaalt bij een all-in tarief niet enkel voor het eten en drinken, maar ook voor de faciliteiten en hotelkamer waar u gebruik van mag maken. Wellicht ziet u dan de waarde van het door u betaalde bedrag. Voor de kinderen hebben wij een leuke actie waardoor u kunt profiteren van een mooie prijs met 50% korting.
Wat betreft uw opmerking over de kamerpassen; Ik denk dat hier een kleine fout is geweest en dat uw kamerpas verkeerd was ingesteld. Onze excuses hiervoor.
Ik ga uw overige puntjes meenemen in onze werkbespreking.

We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske
Date of experience: 02/2019

Het enige minpuntje is dat de kermis pas om 14 uur open gaat. Wij hadden verlengt tot 14 uur, maar onze kinderen konden daar geen gebruik meer van maken. Dat was jammer.

Heel erg leuk!!