Date of experience: 02/2019

Gezellige dag gehad. Alleen maakten een paar van ons 's nachts teveel lawaai. 6 vrouwen op een kamer is natuurlijk net een kippenhok. Echter na 1 waarschuwing stond na een paar minuten weer een andere bewaker aan de deur te kloppen en zei dat we bij een 3e x een probleem hadden. We kregen niet eens de kans om te gaan slapen. Douchen durfde mijn vriendin ook niet meer

Beste mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Wij hebben verschillende gasten die hier graag komen om van hun rust te genieten. Daarom vragen wij vriendelijk om na 1:00 uur totale stilte in ons hotel te hebben. Om hierop toe te zien hebben wij bewaking rond lopen die u kan aanspreken wanneer u zich hier niet aan houdt. Het kan zijn dat er buren overlast hebben ervaren waardoor de bewaking er bij u iets strakker op zat. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wat betreft de aanbiedingen; Wij werken met een loyaliteitsprogramma waarbij onze vaste gasten speciale aanbiedingen krijgen. Dit wordt automatisch in ons systeem toegevoegd en u wordt na uw boeking gebeld wanneer u hiervoor in aanmerking komt. Wanneer u denkt dat u hier recht op heeft, mag u ook altijd contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via 0546-542121. Zij kijken graag na of u ook van dit programma kunt profiteren.

Over uw opmerking over de zes persoons kamer: u betaald bij ons een bedrag per persoon, niet per kamer. Aan u de keuze of uw in een 6 persoonskamer met 1 badkamer wilt, of in 3 kamers met 3 badkamers. Dit kunt u zelf indelen bij stap 2 in ons boekingsproces.

Als je voor de 49 ste keer kom in pp zeg dat genoeg

Date of experience: 02/2019

Leuk voor een nachtje maar wel snel uitgekeken.
Jammer dat het piri piri restaurant niet open was. En dat er na 9 uur niets meer te eten is behalve koffie thee en gebak.

Goede kwaliteiten. Vriendelijk personeel. Genoeg keuzes

Date of experience: 02/2019

Goed hotel zijn er al meerder keren geweest. Ik mis alleen een sportfaciliteit

Date of experience: 02/2019

Een hele leuke hotel, de gast vrijheid is top, service is uitstekend. En het eten is echt heel lekker, keuzes genoeg kwa alles om te eten.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie 100% tevreden beoordeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 02/2019

Zal niet snel meer terug komen

Prima!!!!!

Date of experience: 02/2019

Wij waren blij verrast met de vernieuwingen sinds 2015.

Date of experience: 02/2019

Prima verblijf, erg genoten van het eten

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij hebben kamers van verschillende groottes en met verschillende indelingen waardoor het helaas niet mogelijk is om altijd de juiste foto's te tonen op onze website. Wanneer uw kamer de volgende keer niet aan uw wensen voldoet mag u dit altijd melden bij de hotelreceptie. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.