Reviewed: 8 years ago (03/02/2019)
Date of experience: 01/2019

Als je 1 nacht heen gaat is het gewoon te duur vorige jaar op zat heen geweest kon je de hele avond eten all in is het toch nou voor ons niet echt

Beste heer/mevrouw Veenstra,

We zouden graag persoonlijk met u in contact komen om uw beoordeling te bespreken.
Mogen wij uw boekingsnummer en contactgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl?
Bedankt voor de moeite.

Date of experience: 01/2019

Positief, alleen jammer dat er geen film was die ons aansprak.
Ook was er geen levende muziek.
Ook jammer dat de bowlingbaan steeds bezet was.

Date of experience: 01/2019

Wij waren met en groep van 7 volwassenen en 3 kinderen ivm de 75ste verjaardag van mijn moeder vanaf vrijdagmiddag tot maandagochtend in Preston Palace. De ervaring was prima behalve de zondagavond, het grilbuffet, chinees/wok buffet en het soep/tappas buffet waren allemaal gesloten en er werd om 22.00 uur een heel klein buffetje geopend (in de ruimte naast de bowlingbaan. Dit was zeer teleurstellend en als we dit van te voren hadden geweten hadden we een dag minder geboekt, dit deed echt afbreuk aan het all inclusive gevoel en was echt zonde van het geld. We hebben bewust in het restaurant niet te veel gegeten omdat we nog wat van deze buffetten wilde genieten (wokken en hamburgers eten ). We hebben van kennissen die regelmatig bij jullie verblijven gehoord dat zij dit nog nooit hadden meegemaakt. Ik vermoed dat dit allemaal gesloten was omdat er deze avond 27 januari een groot personeelsfeest voor de medewerkers van Preston Palace aan de gang was.

Beste heer/mevrouw Zeegerman,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij openen de buffetten in ons uitgaanscentrum alleen in de weekenden (vr/za) en vakanties wanneer onze bezetting hoog genoeg is. Ik adviseer u de volgende keer om in de vakanties te komen of alleen in de weekenden. Daarnaast verwijs ik u ook graag naar de openingstijden die u kunt vinden in onze hotellobby. Hier kunt u zien welke restaurants en buffetten er open zijn zodat optimaal profiteert van alle faciliteiten.
We zien u graag terug in Preston Palace.

Het was wel oke

Date of experience: 01/2019

Prima, alleen de eerste avond in het restaurant waren de tafels vuil en werd de vuile vaat niet afgeruimd

Date of experience: 01/2019

Ik heb 3 nachten bij Preston Palace gelogeerd, samen met mijn schoonzusje en mijn moeder. We hebben een heerlijke tijd gehad, fijn om niets te hoeven doen, alléén maar genieten van alles wat Preston Palace te bieden heeft! We waren er direct na nieuwjaar, alles was toen nog in kerstsfeer, dat was érg mooi gedaan, wij en ook andere gasten hebben er de nodige foto's van gemaakt. We hebben een leuke film gekeken in de erg mooi aangeklede bioscoop en ook de 2 winkeltjes hebben we regelmatig bezocht en natuurlijk ook e.e.a. gekocht!!! Dagelijks heerlijk ontbijten en avondeten (beiden in buffetvorm) in het familierestaurant en 's avonds lekker genieten van de muziek met een heerlijk drankje erbij. 's Middags kwam er een keer een goochelaar aan onze tafel, die ons een leuke kleine voorstelling gaf, we hebben daar alle 3 écht van genoten, hij deed het erg goed! Kortom: Preston Palace is een hotel waar je heerlijk kunt ontspannen én genieten, alle accomodaties onder 1 dak!

Beste Els,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw uitgebreide beoordeling.
We worden heel blij van al uw mooie complimenten!
Fijn om te lezen dat u zo genoten heeft.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2019

Goed leuk gehad was n verrassing voor andere vrienden ,

Date of experience: 01/2019

Superm leuk om met de hele familie te doen

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling heer/mevrouw Geijssen!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 01/2019

Alles ziet er goed verzorgt uit en schoon uit. De attracties van de kermis waren prima voor onze kinderen van 11 en 15. Het duurde soms wel even voordat een attractie in gebruik was (tekort mensen denk ik) en het inwisselen van de gewonnen punten liep ook wat moeizaam.
We zijn hiervoor bij de Bonte Wever geweest en daar was een ruimte waar patat en fricandellen konden worden besteld, als in een snackbar, in Preston Palace was dat niet, of wij hebben dat gemist. Daar hebben de kinderen nog wel van gezegd dat ze dat wel leuk hadden gevonden. Deze opmerking is overigens geen negatief commentaar.

Dat waren eigenlijk de enige punten die wat ons betreft beter kunnen. Voor de rest is alles prima voor elkaar bij Preston Palace. Het eten bij het hotelrestaurant was eigenlijk te goed. Keuzes maken uit alles wat lekker is, is altijd lastig ;-)

Date of experience: 01/2019

Algemene ervaring is goed. Goede service, nette bediening, lekker eten en gezelligheid, Wij hadden bijgeboekt om langer te blijven, maar helaas moeten we vroeger naar huis ivm ziekte. We kregen wel en tegoed bon aan de receptie om de volgende keer gratis langer te blijven. Wij vonden dit zeer attent. Goed bezig Preston Palace.