Date of experience: 01/2019

Wij zijn nu al een paar keer geweest en hebben dus de verbouwing min of meer meegemaakt. Het is jullie hotel echt ten goede gekomen, modernere uitstraling. Wij hebben twee avonden genoten in de karaoke bar. We hebben beide een heerlijke massage gehad. Al met al een geslaagd weekend

Goed op de kamer na

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Het kan zijn dat wij geen twee persoonskamers meer vrij hadden waardoor u op een vierpersoons kamer bent geplaatst. Wanneer u dit de volgende keer anders wilt zien mag u dit altijd melden bij onze hotelreceptie. Zij zullen kijken wat ze voor u kunnen betekenen.
Wat betreft het bed; Op onze Suites hebben wij een KingSize bed staan. Wellicht is dit een idee voor uw volgende bezoek. Deze kamer is tevens ruimer en heel een luxe badkamer. Extra genieten van uw hotelkamer!

Date of experience: 01/2019

Heerlijk hotel, altijd ontspannen en genieten.

Date of experience: 01/2019

Preston palace is duurder geworden vergeleken met vroeger en in kwaliteit gedaald. Beetje saai geworden en het eten is weinig keus en veel het zelfde. De eten die er liggen lijken wel oud koud en hard. En de ijsjes zijn smaakloos en veel te hard. Ook in drank is er weinig keuze. Het is best sfeerloos..

Date of experience: 01/2019

Een heerlijk verblijf echt alles all in

Date of experience: 01/2019

zeer goed en fijn verblijf gehad bioscoop mag wel eens een op fris buurt hebben de linker speakers werken ook niet

Date of experience: 01/2019

Fantastisch, ik kom al jaren bij jullie voor Zussendag en met vriendinnen en vakantie vrienden, maar nu had ik mijn man verrast met zijn verjaardag een overnachting als cadeau.

Beste mevrouw ter Horst van Winkel,

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw man. Wat een leuke verrassing om hem mee te nemen voor een nachtje Preston Palace!
Een cadeau waar velen van zullen dromen. ;-)
Daarnaast bedankt voor het delen van uw mooie beoordeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 01/2019

Alles was naar wens behalve onze kamer had het beter verwacht

Beste heer/mevrouw Dwarkasing,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Preston Palace is gevestigd in een oud ziekenhuis waardoor al onze kamers verschillende groottes en afmetingen hebben. Wanneer u de volgende keer een andere kamer wilt, mag u zich altijd melden bij onze hotelreceptie. Zij kijken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Date of experience: 01/2019

Ik ben er nog nooit geweest, maar heb er echt genoten en kom zeker nog een keertje terug.

Date of experience: 01/2019

Even een paar dagen ontstressen