Date of experience: 01/2019

Het bevalt ieder jaar weer geweldig, Alles prima verzorgd . schoon en gezellig!!!!!!!!!!!! Wij zelf zijn er al 22 keer geweest en met de groep voor de 8ste keer. Dit geeft wel aan dat het altijd prima is. WEL EVEN EEN KLEINE MIN PUNTJE VOOR EEN ATTRIBUUT BIJ DE KERMIS"HET PAARDRENNEN'' . IS BIJNA IEDER JAAR NIET IN ORDE DIT IS WEL TEKORT KOMING, WANT HET IS EEN LEUK SPEL. WIJ WAREN ER HET AFGLOPEN WEEKEND.

Beste heer/mevrouw Kloosterhuis,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Dat u al zo vaak bij Preston Palace te gast bent geweest zegt al genoeg. ;-)
Ik ga uw opmerking over het paardenrennen doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2019

We komen al enkele jaren regelmatig naar Preston Palace en zoals altijd was het weer prima. Jammer was dat we s. avonds niet in de grote zaal konden maar in de toch wat ongezelligere koffiebar/zaal naar de live muziek moesten luisteren.

Date of experience: 01/2019

goede opzet de bar is gedateerd mar de service is prima

Date of experience: 01/2019

We zijn al meerdere keren geweest en het is altijd weer als thuis komen. Heerlijk genieten en ontspannen

Date of experience: 01/2019

Op zich wel Oke enkel dat extra betalen was minder ook konden we nergens eten bij aankomst enkel taart en dan om 3 uur soep en wat koude gerechtjes dat viel erg tegen

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
U boekt een arrangement vanaf 15:00 uur bij Preston Palace, maar u kunt er ook voor kiezen om een vroege aankomst bij te boeken zodat u eerder van de faciliteiten gebruik te maken. Omdat hier veel gasten voor kiezen, vragen wij ook om een kleine toeslag wanneer u (ruim) te vroeg bent om in te checken. Hierin trekken wij een duidelijke streep en hopen ook op uw begrip hiervoor.

Wanneer u speciale wensen hebt voor het eten in het restaurant (bijvoorbeeld voor een dieet, allergie of geloof) mag u dit altijd doorgeven bij uw boeking. Wij zullen er dan rekening mee houden wanneer u bij ons te gast bent zodat u volop kunt genieten van uw verblijf.

Wat betreft uw opmerking over het zwemparadijs; Ons aquarium krijgt een renovatie, maar dit heeft helaas wat vertraging opgelopen. Onze vissen zijn tijdelijk verhuist wegens hygiënische redenen. Wij hopen ze snel weer terug te hebben in hun eigen 'huisje'.

Verder adviseer ik u om de volgende keer een Suite te boeken. Deze kamers hebben een luxe badkamer met bad. Meer informatie kunt u vinden via onze website of via onze collega's van de afdeling Reserveringen: 0546-542121.

Date of experience: 01/2019

Top genoten met mijn moeder en twee meiden.

Date of experience: 01/2019

Als wij er echt even tussenuit willen is PP heel snel geregeld

Date of experience: 01/2019

2 hele leuke dagen gehad, ondanks de minpunten.

Date of experience: 01/2019

We waren hier met onze (klein)kinderen van 3-58 jaar Het was 1 groot feest! Allen hebben genoten! Het eten en drinken, het zwembad, de bowlingbaan, de speelruimte voor kleintjes, de kermis, de (karaoke)bars en de hotelkamers.......het was allemaal goed, verzorgd en een prima service!

Date of experience: 01/2019

Wij komen hier al vanaf 1993 en zijn de 100 bezoekjes al dik gepasseerd en hebben in al die jaren vele familieleden en vrienden kennis laten maken met PP, verjaardagen en jubilea mee gemaakt en kijken er nog steeds weer naar uit voor de volgende keer dat is in ons geval 24 maart

Beste heer van de Wijngaard,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat u al zoveel jaren bij Preston Palace te gast bent! Dat zegt uiteraard al genoeg. ;-)
Tot ziens in Preston Palace.