Date of experience: 01/2019

heerlijk genoten behalve het lawaai in de nacht

Beste mevrouw Baas,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wanneer u de volgende keer meer ruimte op uw kamer wilt, adviseer ik u om een Royal kamer te boeken. Deze is, net als onze Classic kamer, gerenoveerd maar is iets groter waardoor u iets meer ruimte hebt. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen om aparte kamers te boeken ipv één kamer met drie personen. U betaald bij ons per persoon, niet per kamer. Wanneer u drie kamers boekt betaalt u hier niets extra's voor (indien er nog 1 persoons kamers vrij zijn, anders geldt er een eenpersoonstoeslag). Mijn collega's van de afdeling Reserveringen informeren u graag naar de mogelijkheden.

Date of experience: 01/2019

prettig en aangenaam om er te zijn

Date of experience: 01/2019

Prima tijd gehad. Bars sluiten wel vroeg.

Date of experience: 01/2019

Het is een ontzettende leuke sfeer en wat leuke hoekjes gecreëerd om gezellig samen te zitten. Ik ben zelf met al mijn broers en zussen geweest.

Business

Fantastisch

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Wij zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 01/2019

Wij hebben van ons verblijf genoten. Voor mijn partner met crps (dystrofie) en aanrakingspijn in haar been wat veel energie van haar vergt was dit een erg leuke week omdat hier goed rekening te houden is met haar energie en als het even te veel werd konden we gewoon weer naar boven toe en zo een beetje afwisselen.

Date of experience: 01/2019

nog een keertje zeker over doen

Beste Koos Tennes,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 01/2019

we hebben het prima naar onze zin gehad. Een verlenging tot aan einde dag is aan te raden. Daardoor konden we ons feestje voor de kinderen heel goed met zwemmen en gezellig nog wat drinken afsluiten.

Beste mevrouw Boer,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf in Preston Palace.
Wat betreft uw opmerking over de kleedhokjes; Helaas kunnen sommige gasten zich niet als gast gedragen waardoor dit soort situaties ontstaan. De volgende keer mag u hier direct een melding van maken bij mijn collega's in het zwembad of bij de zwembadreceptie zodat zij dit kunnen oplossen.

Date of experience: 01/2019

Helaas een vervelende situatie met de beveiliging gehad waardoor flinke domper vh weekend hierover is al contact geweest.. Verder weer een top weekend.. Waren met zijn 6e mijn ouders van 60+ en 2 vrienden 24 en 34 jaar en ik en mijn man allemaal 30+.

Date of experience: 01/2019

We hebben het erg naar ons zin gehad.
Personeel was allemaal erg vriendelijk.
Nadat er erg veel lawaai op de gang was. Heeft de beveiliging het erg snel opgelost dat we daarna weer snel konden gaan slapen.
We gaan zeker weer komen.