Date of experience: 01/2019

We waren met mijn ouders in jullie hotel om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Ze namen onze gezinnen mee om dit te vieren met de kleinkinderen. Van alle gemakken voorzien, onbeperkt eten en drinken en super faciliteiten voor de kinderen. Die hebben zich ook heel goed vermaakt. Helaas liep het voor ons wat anders. Mijn vader is de eerste nacht ziek geworden en heeft vervolgens heel de zaterdag op zijn kamer doorgebracht. we hebben dan ook moeten besluiten om op zaterdagavond al weg te gaan ipv zondagochtend. Erg verdrietig omdat het een bruisend feest voor mijn ouders had moeten worden. Want ze zagen er zo naar uit. Het hotel heeft ook alles in zich om met z'n allen te kunnen genieten, maar dit liep helaas heel anders.

Beste familie van Steen,

Allereerst van harte gefeliciteerd met het 50 jarig huwelijk van uw ouders. Leuk om te lezen dat u dat bij Preston Palace bent komen vieren.
Ik vind het heel spijtig om te lezen dat u eerder bent getrokken doordat uw vader ziek is geworden. Ik zal persoonlijk contact met u opnemen over dit voorval.

Date of experience: 01/2019

Heerlijke dagen gehad, op elk moment van de dag kon je koffie/theedrinken met wat lekkers erbij, het onbeperkte eten, de gezellige sfeer bij het haardvuur, de leuke muziek savonds, we hebben ons geen moment verveeld, er is zoveel te doen.
We komen zeker een keer weer

Date of experience: 01/2019

We hebben ons prima vermaakt

Mwa!!! Niet echt een aanrader

Beste meneer O,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Spijtig om te lezen dat u Preston Palace geen aanrader vindt. Ieder mens is anders en het ene past wel bij u en het andere niet.
Mocht u nog wel een keer terug komen dan adviseer ik u om gebruik te maken van onze live-cooking. Hier bakken mijn collega's speciaal voor u uw perfecte stukje biefstuk. Wat betreft uw opmerking over de energiedrank; Wij bieden veel verschillende soorten drank aan, maar het is helaas niet mogelijk om álles op voorraad te hebben. Wanneer er meer vraag is naar bepaalde dranken zullen wij dit bespreken en wellicht in onze assortiment nemen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Het aquarium heeft helaas een lekkage waardoor onze vissen zijn verplaatst naar het aquarium achter de waterval. Wij hopen dat dit zo snel mogelijk gemaakt kan worden zodat u als gast weer 'tussen' de vissen kunt zwemmen.

Graag, alsnog, tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 01/2019

het is hier super veel te doen lekker eten we zijn 2 dagen geweest en we zijn hotel niet uit geweest iedereen staat voor je klaar top gewoon .
Als je voor rust komt ga dan lekker door de week in het weekend is het druk veel mensen , en dan heb je er altijd mensen bij die het zo nodig vinden schreeuwend en met veel Herrie door de gang heen te gaan en je even wakker maken maar dat heeft de pret niet bedorven komen zeker terug fantastische dagen gehad

Beste heer/mevrouw van Kalsbeek,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Helaas gedragen niet alle gasten zich als gast waardoor u overlast kan ervaren. Zodra u hier echt last van krijgt mag u altijd contact opnemen met onze hotelreceptie via toestelnummer 9. Zij kunnen dan direct gaan kijken of ze dit kunnen oplossen.

Date of experience: 01/2019

Een fantastisch verblijf waar ik zeker naar terug wil komen. Alles was schoon er was goede service en de faciliteiten waren nog beter als dat ik me had voorgesteld. Echt een aanrader.

Beste mevrouw Verberckmoes,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
Altijd leuk om te lezen dat wij uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Gezellig rustig

Date of experience: 01/2019

Ik had wel een beetje meer verwacht het eten was wel simpel

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij bieden verschillende gerechten aan waar u als gast uit mag kiezen. Als uw speciale dieetwensen hebt (zoals bijvoorbeeld vegetarisch eten), dan adviseer ik u om dit de volgende keer aan te geven bij uw boeking zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u een speciale avond wilt kan u een diner in een van onze a la carte restaurants aanbevelen. U betaalt hiervoor een kleine toeslag en dan kunt u genieten van uw diner met bediening.
Wat betreft uw opmerking over de kermis; Wegens veiligheidsredenen laten wij niet alle attracties draaien bij een lage bezetting. Zo kunnen mijn collega's alles goed in de gaten houden en ingrijpen wanneer dit nodig is. Wij hopen op u begrip hiervoor.

Date of experience: 01/2019

Het is jammer dat je snel uitgekeken bent. Ik zou adviseren om meer met thema’s te werken, bijv: poppenkast, disco voor kindjes, en meer spelletjes voor de kleintjes. Het eten in de Ribbleton was niet echt lekker..... Miscchien kan hier ook meer uitgebreid worden qua smaken en keukens.

Date of experience: 01/2019

prettig verblijf en heerlijk ontspannen