By Harald
Date of experience: 08/2026

Ervaring met het concept was fantastisch

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u ons concept als fantastisch heeft ervaren en dat verschillende onderdelen van uw verblijf goed in de smaak zijn gevallen!

We waarderen het dat u naast de mooie woorden ook uw persoonlijke ervaringen en verbeterpunten met ons deelt. Jammer dat niet alles volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Uw feedback nemen we mee in onze evaluatie.

We hopen dat u met een positief gevoel terugkijkt op uw verblijf.

Date of experience: 08/2026

Erg leuk en lekker gegeten, super vermaakt !

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat jullie zich zo goed hebben vermaakt en dat het eten goed heeft gesmaakt.

We hopen jullie graag nog eens bij ons te mogen verwelkomen.

By John
Date of experience: 08/2026

Prima alleen prijzen om te boeken fluctueren veel te veel…

Geachte heer M.,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

By Jersey
Date of experience: 08/2026

Ons verblijft was echt fantastisch niks te klagen goede service en veel te doen, echt een aanrader aan andere. Super 💯

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling!

Date of experience: 08/2026

Der Aufenthalt war sehr schön… noch besser wäre es wäre dieses Hotel in der Nähe von einem Strand aber ansonsten war das Hotel top. Das Essen am Buffet mittags und abends war nicht so lecker. Das Frühstück war sehr lecker.. Restaurant à la carte war auch super… es sollte aber mehr nachts nicht geben. Wir hatten um 1:00 Uhr nachts Hunger und konnten uns nichts zu essen holen. In der Türkei hat man bis 4:00 Uhr morgens essen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft ervaren en positief bent over onder andere het ontbijt, het subtropische zwemparadijs, onze app en het aanbod voor kinderen. Ook waarderen wij uw mooie woorden over onze medewerkers.

Jammer om te lezen dat niet alle onderdelen van uw verblijf aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Wij waarderen het dat u uw persoonlijke bevindingen en aandachtspunten met ons deelt en nemen deze mee in onze evaluatie.

Date of experience: 08/2026

Mooie schone en stijlvolle hotel kamers.
Eten genoeg keus en lekker. Me vriend en ik komen zeker dit jaar nog een keer terug.

Geachte gast.

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

By Quik
Date of experience: 08/2026

Goed, alleen avond buffet ribbleton wat minder

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent over uw verblijf.

Graag willen wij beter begrijpen wat u tijdens het avondbuffet heeft ervaren. Mogen wij u vragen om uw boekingsnummer en een toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook aangeven wat u precies heeft gemist of wat volgens u beter had gekund en of u uw bevindingen tijdens uw verblijf ter plaatse heeft gemeld? Zo kunnen wij uw ervaring met onze collega’s doornemen.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

By Demi
Date of experience: 08/2026

Mijn dochter van 6 jaar heeft zich enorm vermaakt. Er was voldoende voor haar te doen. Ik vond de hotelkamer (3104) wel redelijk gedateerd.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat uw dochter zich enorm heeft vermaakt en dat er voor haar voldoende te beleven was. Ook uw complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers, de hygiëne en onze app waarderen wij zeer.

Jammer dat niet alle onderdelen van uw verblijf geheel aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Uw opmerkingen en suggesties nemen wij mee in onze evaluatie.

By Erik
Date of experience: 08/2026

Had me er meer van voorgesteld. Prijs kwaliteit verhouding is niet ok.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Daarentegen is het fijn dat u positief terugkijkt op uw kamer, het ontbijt en de kwaliteit van het diner.

Ons all-inclusive aanbod bestaat uit meerdere (à la carte) restaurants waarvoor het diner vooraf gereserveerd kan worden. Om iedere gast de mogelijkheid te bieden tijdig een restaurant naar voorkeur te reserveren, ontvangt u een week voor aankomst informatie over het reserveren van het diner en volgt er een dag voor aankomst nog een herinnering. We vinden het jammer dat deze informatie voor u niet voldoende duidelijk is geweest.

Dank voor uw uitgebreide toelichting. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw persoonlijke ervaring met ons te delen en nemen uw beoordeling mee in onze evaluatie.

Date of experience: 08/2026

Voor zowel de ouderen als de jongeren een uitstekend verblijf

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!