By C. Kuijpers
Date of experience: 11/2025

Zeer positief en compleet verblijf.

Geachte heer/mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 100%.
Wat fijn om te vernemen dat u zo positief bent over uw verblijf!

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Lisa
Date of experience: 11/2025

voldeed niet aan prijs-kwaliteit.

Beste mevrouw L.,

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Graag willen wij uw ervaring nader onderzoeken.

Zou u daarom alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Stephanie taal
Date of experience: 11/2025

Goed ervaren op sommige dingetjes na

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u over het algemeen een goed verblijf heeft gehad. Dank u wel voor het delen van uw tips en tops.
Deze gaan wij uiteraard met ons team doornemen.

Date of experience: 11/2025

Prima! Ik had verwacht dat het drukker zou zijn. Maar vond het niet massaal .

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 87% beoordeling. Fijn dat het niet te druk voor u was.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Fons Andrieu
Date of experience: 10/2025

We gaan al meer dan 15 jaar met 6 vrienden een weekend naar Preston Palace. En het is elk jaar weer een feestje.

Beste heer A.,

Hartelijk dank voor de mooie 93% beoordeling. Fijn om te horen dat jullie al meer dan 15 jaar bij ons te gast zijn.

Wij hopen jullie graag nog jaren te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

By Sandra

Wir hatten sehr viel Spaß mit den Angeboten im Hotel und waren sehr zufrieden

Sehr geehrte Frau S.,

vielen Dank für die schöne 90 %-Bewertung.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzten Gast im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Bis bald!

Date of experience: 11/2025

Het was een leuk verblijf, eten en drinken volop.
Alles netjes schoon .
Mooi zwembad.
Enige min puntje waren de bedden.
Mvg fam Wagemakers

Beste heer, mevrouw W.,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.
Hopelijk heeft u ondanks de bedden, toch goed kunnen slapen.

By F koffeman
Date of experience: 11/2025

Na best wel veel strubbelingen en meningsverschillen hebben we redelijke dagen gehad.
Over het algemeen was het personeel erg behulpzaam behalve 1 receptioniste.
Deze wil ik ook echt nooit meer spreken.
Wat een zeer onvriendelijk persoon.(sorry)
Heb dit ook gelijk aangegeven toen we aankwamen , kon met haar niet verder telefoneren.
Heb zelf een kapsalon en m’n telefoon stond op luidspreker en zelfs mijn klanten vonden dat ik onbeschoft te woord ben gestaan.
Helaas een zeer nare ervaring wat wel een stempel op je dagen zet.

Beste heer/mevrouw K.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We willen uw persoonlijke beleving graag nader onderzoeken en intern bespreken. Zou u daarom alstublieft een uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer, willen sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 11/2025

Best heel goed goede service behulpzaam aardig personeel prijs is aan de hoge kant over het algemeen goede kwaliteit

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling.

Date of experience: 11/2025

Super Anlage bei dem das Wetter keine Rolle spielt , da ja alles überdacht ist . Die Unterhaltungsmöglichkeiten sind mega . Für jeden etwas dabei . Das Essen ist fantastisch und es gab immer einen Platz . Die Zimmer sind sauber und das Bad ausreichend gross .
Alles in allem sehr zu empfehlen. Wir hatten viel Spaß. 2 Nächte sollten schon drin sein um überhaupt alles zu erleben . Muss man mal erlebt haben !!

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für die schöne 100 %-Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie ein paar tolle Tage bei uns verbracht haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder als geschätzte Gäste im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Bis bald!