Uitstekend

Date of experience: 01/2019

Had er al veel over gehoord. Voor ons eerste keer en zeker herhaling vatbaar. Raad het anderen ook aan.

Date of experience: 01/2019

Goed maar niet leuk voor vegetariërs.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Ik adviseer u om de volgende keer bij uw boeking een dieetwens aan te geven. Wanneer u tijdens uw verblijf dan niet genoeg op de buffetten ziet liggen wat bij uw wensen past, dan kan u bij mijn collega's een speciaal voor u bereide maaltijd krijgen. Deze wens kunt u bij/na uw boeking aangeven bij mijn collega's van de afdeling Reserveringen. Zij zijn te bereiken via 0546-542121.

Renske
Date of experience: 01/2019

Service was goed alleen is het personeel niet goed in de uitleen voor bowling en andere spelen. Reserveren kan niet en wachten moet je achter de mensen die aan het spelen staan anders dringt iemand voor. Als je zegt te wachten op iemand die biljartstokken terug brengt vergeet het personeelslid dit en geeft ze weg aan iemand die net komt aanlopen terwijl wij aan de tafel zaten te wachten. Het zou mooi zijn als hier een reserveringssysteem komt met nummers of een soort melder meekrijgt dat afgaat als je aan de beurt bent.

Date of experience: 01/2019

Prima verblijf gehad waar ondanks groot aantal mensen weinig wachttijden waren. Personeel in restaurant ( buffet) mag wel wat meer werkvreugde uitstralen. Opvallend was plezier van meisje in de karaokebar waar zij de karaoka begeleidde. Erg leuk om te zien.

Date of experience: 01/2019

meer dan prima, voor herhaling vatbaar

Date of experience: 01/2019

voor mijn gevoel gaat het achteruit in het weekend, zondag middag wel muziek en vis nabij mimi golf in het weekend vrijdag zaterdag niet Kan beter na het weekand gaan, prijs te hoog voor het weekend en teveel buitenstaanders in het zwembad en kermis gaat exclusiviteit ten koste, gaan nu de bonte wever proberen,

Date of experience: 01/2019

Goed, had geboekt om 12.00 en kamer was al klaar heel fijn. Was niet te druk.

Date of experience: 01/2019

Wij hebben genoten van ons verblijf tijdens Oud en nieuw. Wij zijn al meerdere keren geweest en Preston Palace blijft zich steeds verbeteren.
Een tip, er is een automatenruimte die zelden gebruikt wordt. Deze ruimte zou ook gebruikt kunnen worden voor spelletjes als tafelvoetbal of tafeltennis.

Date of experience: 01/2019

Slecht dat we late check out hadden bijgeboekt en op de dag van uitchecken werden gebeld dat dit alleen geldig was op de faciliteiten.

Beste heer/mevrouw Huijpen,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Bij de verlenging communiceren wij in alle voorwaarden dat u de hotelkamer wel om 11:00 uur dient te verlaten. U mag dan tot 14:00 of 18:00 uur gebruik maken van alle faciliteiten en buffetten. U kunt deze voorwaarden vinden op onze website of in uw boekingsbevestiging.

Wat betreft de jaloezien op de hotelkamer; enkele dagen voor uw verblijf is helaas een gast geweest die zich niet als gast heeft gedragen en deze jaloezien heeft vernield. Helaas hebben wij deze niet op voorraad en konden we deze niet direct vervangen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Voor andere zaken, zoals de haren, adviseer ik u om de volgende keer direct een melding te maken zodat wij dit voor u kunnen oplossen zodat u kunt genieten van uw verblijf.

De liften worden op dit moment gerenoveerd. Helaas moet dit in kleine stappen gedaan worden door de drukke dagen. Wij lopen onze gasten dan gelieve niet in de weg. Hierdoor kan het voorkomen dat het lijkt alsof u in een oude vervallen lift staat, maar zoals velen weten bij een verbouwing; het wordt eerst slechter voordat het mooier wordt. Bij uw volgende verblijf durf ik te garanderen dat onze liften weer helemaal mooi zijn!

We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Renske