Date of experience: 01/2019

Heerlijk om zorgeloos samen te kunnen zijn. Heerlijk relaxed; kinderen genieten en wij dus ook

Redelijk goed

Date of experience: 01/2019

Heel goed we waren er voor de 2de keer en aangenaam verast dat alles vernieuwd was. Komen zeker nog terug

Date of experience: 01/2019

Bij preston kan je je altijd goed vermaken alleen jammer dat de prijzen flink zijn gestegen. Dus zal ik minder boeken.

Date of experience: 01/2019

wij waren er met onze kleinzoon hij heeft genoten netzoals wij en onze vrienden ook.het was een meevaller dat de kinderen tot17jaar voor de helft waren en de vroege aankomst cadeau kregen hoop dat jullie dat blijven doen .ben vorig jaar 5keer bij jullie geweest en hoop nog dikwijls te komen in een woord geweldig alles goed fantasties

Beste heer/mevrouw Meuwissen,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij hebben geregeld leuke acties waardoor u kunt profiteren van een mooie prijs. De kinderkorting is nog tot eind van deze maand geldig, dus daar kunt u nog van profiteren! Ik durf helaas niet met zekerheid te zeggen of deze (weer) verlengd wordt.
Daarnaast zie ik dat u al profiteert van de loyaliteitskortingen. Hoe vaker u komt, hoe meer mooie privileges u krijgt.
We hopen u dit jaar ook weer vaak te mogen verwelkomen! Graag tot dan.

Renske

Veel gezelligheid

Date of experience: 01/2019

Voor herhaling vatbaar maar dan wel andere kamer welke rustiger gelegen is

Date of experience: 01/2019

Was allemaal goed georganiseerd!! We hebben een fantastisch personeelsuitje gehad!!
We waren met een groep vanaf een leeftijd aan 15 tot 58 jaar, voor iedereen was het naar wens

Date of experience: 01/2019

Het was onze eerste ervaring maar zeker een hele goede we komen zeker nog een keer. Als afsluiter heb ik wel een heel klein puntje van kritiek en daar is wat aan te doen. De temperatuur vonden we wel heel erg hoog, ik heb dit van heel veel klanten vernomen. Wellicht kunnen jullie dit eens vragen in deze vragenlijst om te kijken of hier meer mensen deze mening over hebben. Je kan misschien op een simpele wijze kosten besparen en het milieu is er ook blij mee. Het was echt een super overnachting bedankt

Beste heer Jong en Eel,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij waarderen het wanneer onze gasten met ons meedenken en de tips delen. Deze zullen wij ook zeker meenemen in onze werkbespreking.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Renske

Voor de prijs van 162€ zaterdag plus overnachting vindt ik te hoog