Date of experience: 01/2019

Goed. Buiten het zwembad om was alles top. Heerlijk eten, goede service. Jammer van het zwembad, daar keken wij en de kinderen erg naar uit. De kinderen mochten echter niet zwemmen als ik zelf niet mee ging. Maar met een baby van 5 maanden is het niet altijd mogelijk om continu met de oudere kinderen mee te gaan. Vooral de wijze waarop we werden aangesproken vonden wij niet prettig. Zie verder mijn uitleg bij het zwembad.

Uitstekend

Date of experience: 01/2019

het lijkt meer op een jeugd soost dan familie hotel

Date of experience: 01/2019

het was een fijne korte tussendoor vakantie. Het enige wat ik graag anders zou zien is de uitchecktijd. Ik begrijp dat de kamer weer schoon moeten zijn voor een volgende lichting maar ik had graag gezien dat we wat langer hadden kunnen blijven zitten om te ontbijten. BV elf uur uitchecken en de mogelijkheid om tot 12 uur te ontbijten. Vroeger opstaan is in de vakantie geen optie.

Beste mevrouw van Diermen,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Voor de volgende keer adviseer ik u om een verlenging bij te boeken. Dit kan tot 14:00 of 18:00 uur. U dient dan de kamer wel te verlaten om 11:00 uur, maar kunt vervolgens nog gebruik maken van het buffet in het hotelrestaurant en alle andere faciliteiten. Zo kunt u lekker uitslapen tot half 11 en dan nog rustig genieten van een uitgebreid ontbijtje in het hotelrestaurant. De verlenging vindt u in de stap 'Extra's' tijdens uw boeking of u kunt contact opnemen met mijn collega's van de afdeling Reserveringen om dit bij te boeken.
Wat betreft u opmerking over het bad: wij hebben inderdaad niet in al onze hotelkamers een bad, maar wel een heerlijk subtropisch zwemparadijs met whirlpools. Wanneer u wat rustiger wilt genieten van een baddersessie kunt u een Suite boeken, dan heeft u een bad in de badkamer op uw hotelkamer.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 01/2019

bijzonder goed, niet hoeven koken en alleen maar relaxen

Date of experience: 01/2019

helemaal goed de kamer die wij hadden zal ook nog wel vernieuwd worden .dan is het helemaal goed.

Date of experience: 01/2019

Ik kom zeker terug.... Alles onder 1 dak..

Beste mevrouw Roossien,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Fijn om te lezen dat u 100% tevreden bent en zeker nog weer terug komt.
Graag tot dan in Preston Palace!

Date of experience: 01/2019

Leuk hotel met goed eten, alleen jammer dat er niet met de klant wordt meegedacht. Want ook een Classic kamer moet gewoon schoon zijn en zo niet dan moet je een oplossing aanbieden

Beste heer/mevrouw Lamers,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij proberen altijd de allerbeste kwaliteit te leveren en onze hotelkamers zo schoon mogelijk te houden. Ik hoop dat u dan ook direct een melding heeft gemaakt bij onze hotelreceptie. Een nieuwe kamer kon op dit moment helaas niet omdat we waren volgeboekt, maar u mag altijd mijn collega's van de huishoudelijke dienst of hotelreceptie aanspreken wanneer u een vieze kamer of handdoek heeft. Zij zullen dan kijken wat ze voor u kunnen betekenen zodat u kunt genieten van een fijn verblijf.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 01/2019

Het was een fijn verblijf mijn zoon en ikzelf hebben genoten van alle faciliteiten

Heel erg goed