Date of experience: 12/2018

Weinig mogelijkheden voor oudere kinderen. Doordat het volledig bezet was, was er minder ruimte om te gaan bowlen of te snookeren. 's Avonds veel luide muziek die niet geschikt was voor 13-16 jarige kinderen. In de ene ruimte hoorde je de geluiden van de andere ruimtes waardoor praten ook luid moest. Zwembad was netjes maar geen glijbanen voor de kinderen om extra mee te spelen. Extra voorzieningen zoals massage pas bij 16 jarigen en ouder. Zodra je naar buiten ging bij de hoofdingang moest je buiten langs de rokers die voor de deur aan het roken waren. Datzelfde voor binnen. De rookgeuren van de mexico ruimte kwamen ook in de andere ruimte waardoor we daar weer gehinderd werden. Conclusie: geen aanbeveling voor anderen.

Beste mevrouw Masseurs-Samsom,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Mogen wij uw opmerkingen met boekingsnummer en contactgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Dan gaan wij het eea uitzoeken en nemen vervolgens contact met u op.
Alvast bedankt voor de moeite.

Prima we hebben genoten

Date of experience: 12/2018

leuk wel druk maar alles goed geregeld

Date of experience: 12/2018

Veel te doen voor jong en oud. Vriendelijk personeel. Twee dagen genoeg! Heel jammer dat er vanuit Preston GEEN melding/actie is genomen dat er een portemonnee in een kluis was gevonden! De kamerhuurder is bekend en wij hadden op zijn mist gebeld moeten worden. Zeker als er belangrijke papieren e.d. gevonden worden in de KLUIS of kamer. En Jammer dat er dan na een grote zoekactie uiteindelijk eerst een formulier MOET worden ingevuld en dan zelf actie moet nemen, om de portemonnee terug naar het huisadres gestuurd moet worden! DIT HAD VEEL BETER GEKUND MET DE ACTIE VANUIT PRESTON! Voor de Massage moet je eerst helemaal door het zwembad en dat is niet altijd handig, zeker niet voor oudere. De Hotstoonmassage lekker en goedverzorgd!

Date of experience: 12/2018

Een fantastisch al-Inn complex met heel veel mogelijkheden tot eten,drinken en vermaak.

Beste heer Blom,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Onze Royal hotelkamers en Suites hebben de beschikking over een minibar. Daarnaast hebben wij enkele kamers op de derde en vierde verdieping die een balkon aan de kamer hebben. Mijn collega's van de afdeling Reserveringen helpen u graag verder met alle mogelijkheden bij uw volgende boeking.

Nogmaals een prima concept

Date of experience: 12/2018

Prima, we hebben het naar onze zin gehad.

Zeer prettig

Date of experience: 12/2018

We hebben heerlijke 2 dagen (1 nacht) bij jullie beleefd! De kinderen en wij hebben er van genoten en hopen zeker nog een keer terug te kunnen komen.

Beste mevrouw Leermakers,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Leuk om te lezen dat jullie er zo van hebben genoten!
U verbleef in onze Economy kamers. Deze zijn inderdaad (nog) niet gerenoveerd. De volgende keer adviseer ik u om een Classic of Royal kamer te boeken zodat u ook van een gerenoveerde kamer kunt genieten.

Date of experience: 12/2018

Fantastisch. Wij zijn vaste gasten we komen 2 x per jaar in de zomer en in de winter

Beste heer/mevrouw Meziane,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling!
Fijn om te lezen dat u uw verblijf nog steeds fantastisch vindt.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.