Date of experience: 12/2018

Fijn verblijf, genoeg keuze qua eten, de kwaliteit ervan mag wel wat omhoog, goede kamers alleen deze mogen wel
Iets beter schoon gemaakt worden maar al met al was het een leuke ervaring

80+ years
Date of experience: 12/2018

Gewleldig erg goed concept.

Date of experience: 12/2018

Wordt te druk met de dagkaarthouders,waar is de limiet vragen we ons af,als hotelgast sluit je ergens achter aan.

Beste meneer Schmaal,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw 100% tevreden beoordeling.
In de vakanties zijn wij vaak volgeboekt en komen er ook veel gasten voor een dagje naar Preston Palace. Hierdoor is het inderdaad wat drukker dan buiten de vakanties. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Wanneer u graag in een rustigere periode wilt verblijf adviseer ik u om de volgende keer te boeken buiten de schoolvakanties.

Date of experience: 12/2018

We hebben genoten, samen met onze kinderen, ik wilde al veel langer komen, maar de prijs hield mij tegen, deze gelegenheid, onze trouwdag, dacht ik, als dit geen goede reden is...
We hebben ons prima vermaakt, heerlijk gegeten en gedronken, het kon niet op, elke x kwamen we weer ergens waar wat anders te eten of te drinken was, heerlijk
De kids kinden hun gang gaan en ook waar zij waren wat eten en drinken
Genieten met hoodletter G

Beste mevrouw Seute,

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met uw jubileum! Leuk dat u dit bij Preston Palace bent komen vieren.
Daarnaast bedanken wij u voor het delen van uw mooie beoordeling.
Ik ga uw opmerking over de badkamerdeur doorgeven aan de desbetreffende afdeling.
We zien u graag terug in Preston Palace!

Date of experience: 12/2018

Ik was 20 jaar geleden, voor een congres bij U op bezoek, kon hier niets meer van herinnneren, Ik had dit treffen aangeboden aan mijn kinderen en kleinkinderen . Mijn echte mening is : Ik had wat meer voor de kleintjes verwacht 4 jaar-10 jaar.
- Midgetgolf prima!
- Bowling , geen "GOOT"-versmallers, voor de kleinjes en echte OUDEREN, en de 2 afrol meganisme moeten eens wat worden afgesteld (in balans gebracht worden). en het aanbod van beschikbare ballen, slechts 1 bal van al de 6 bowling-banen was geschikt voor mijn handen (Nr 14, XL) anders pasten mijn vingers niet in de gaten
U vraagt mij , om een eerlijke mening en lijkt het dus erg negatief , is niet zo bedoeld GRTz Hans van Dinter, 06.24244688 zoefff777ffff@gmail.com !

Beste heer van Dinter,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw uitgebreide beoordeling.
Wij waarderen het wanneer onze gasten feedback en tips delen om het verblijf nóg beter te maken. Wij zullen uw opmerkingen daarom ook zeker meenemen in onze werkbespreking.
Wat betreft uw opmerking over de gespecificeerde rekening: U mag altijd contact opnemen met mijn collega's van de afdeling Reserveringen. Onder vermelding van uw boekingsnummer (begint met PP) kunnen zij u informeren over uw rekening en u een gespecificeerde rekening toesturen. Zij zijn te bereiken via 0546-542121.
We zien u graag terug in Preston Palace!

Date of experience: 12/2018

Over het algemeen was het goed vertoeven.

Top! Leuke tijd gehad!

Date of experience: 12/2018

mijn ervaring is dit moet je gewoon zelf ondervinden meemaken,dan pas kom je erachter van hoe het allemaal is.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling meneer Hufkens!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 12/2018

Er is genoeg te doen voor 2 dagen en voldoende/lekker eten en drinken. Onderhoud van de kermis en bowling baan kan beter. Regelmatig is er iets buiten werking.

Date of experience: 12/2018

erg leuk wij komen geregeld naar het hotel