Date of experience: 12/2018

Over het algemeen zijn we zeer tevreden en hebben we het naar ons zin gehad.

Het was erg gezellig

Date of experience: 12/2018

Heerlijke dagen gehad tijdens het verblijf in Preston Palace. Zou het zo nog een keer boeken, want we hebben er heerlijk van genoten.

Beste familie R.,

Wat fijn dat u heeft genoten van heerlijke dagen!
Wij wensen u een gelukkig nieuwjaar toe en danken u hartelijk voor uw mooie review.

Date of experience: 12/2018

was weer supergoed allemaal. Eten,drinken,slapen,zwemmen,bowlen,midgetgolf,kermis.Vriendelijk personeel

Date of experience: 12/2018

De kamer was teleurstellend maar wel essentieel voor ons verblijf, snap dat dit niet meteen opgelost kan worden maar is wel misleidend naar de klanten toe om zo een gezin met 2.kleine kinderen op 1 kamer te proppen
Andere faciliteiten zijn prima, schoonmaak ook tevreden over

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wat is het fijn dat u tevreden bent over alle faciliteiten in Preston Palace. Minder fijn is het voor u dat uw hotelkamer niet aan uw verwachtingen voldeed, dat vinden wij erg jammer! Het is goed dat u dit direct ter plaatse heeft gemeld zodat er kon worden gekeken naar de mogelijkheden. Zoals mijn collega's u waarschijnlijk ook hebben verteld bieden wij in de Classic hotelkamers diverse types; van 1-persoons tot 6-persoons hotelkamers Hiervan worden afbeeldingen getoond op onze site. De afbeelding die u bedoelt, met de aparte familiekamer, is de 6-persoons Classic hotelkamer. Wanneer u met 2 volwassenen boekt en 2 kindjes tot t/m 2 jaar, krijgt u een Classic hotelkamer met een 2-persoonsbed en 2 kinderbedjes met 2 babypakketten inclusief cadeautje, geen familiekamer bedoelt voor 6 personen.

Een erg logische en duidelijke verklaring; echter kunnen wij ons voorstellen dat u liever een upgrade naar een grotere hotelkamer had gehad. Wanneer ons hotel niet volledig was volgeboekt, hadden wij ook zeker gekeken naar deze opties (met ev . toeslag) maar dat was geen optie. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Wanneer u graag nog meer wilt weten over de diverse type hotelkamers in ons hotel, mag u uw gegevens mailen naar marketing@prestonpalace.nl en refereren aan deze review. Wij nemen na ontvangst contact met u op.

Wij hopen u naar alle duidelijkheid te hebben geïnformeerd en wensen u alvast een gezond en gelukkig 2019 toe!

alles naar wens

Alles was perfect

Date of experience: 12/2018

Altijd heerlijk om bij jullie te zijn, op naar de volgende keer

Date of experience: 12/2018

Indoor kermis was super. Weinig kermispersoneel met lol in hun werk!
Graag meer attracties voor peuters: draaimolen, treintje, dat soort dingen

Date of experience: 12/2018

Het was een hele ervaring waard ik hoor al jaren over preston palace en ging er voor het eerst heen. Alleen het bed dat steeds in tweeën viel was echt minder. Verder leveren jullie top service.

Beste meneer A.,

Hartelijk dank voor uw review en voor uw eerste verblijf. Wij hopen dat er nog vele mogen volgen.

Graag tot ziens en een gelukkig 2019 toegewenst!