Date of experience: 12/2018

zeer goed en komen ook zeker nog eens terug. Live muziek dinsdag 4 en woensdag 5 december geweldig leuke sfeer, maar donderdag 6 december heel slecht. Hij pakte meer pauze dan hij speelde en helemaal geen sfeer,de zaal was ook om half 12 al leeg.

Beste Ger Watrin,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Ik adviseer u om de volgende keer in onze evenementenagenda te kijken voordat u boekt. Wij hebben geregeld grote artiesten in onze Preston Hall waar u als hotelgast ook van kunt genieten. Daarnaast mag u altijd mijn collega's van de afdeling Reserveringen vragen of zij al een planning hebben van het avondentertainment.

Date of experience: 12/2018

Van te voren vonden we het een heel bedrag voor een familiehotel van 1 nacht. Maar achteraf begrijpen we waarom. All-in is echt All-in en super luxe/compleet!

Date of experience: 12/2018

Gezellig voor ieder wat wils
Sfeervolle aankleding kerst
Vriendelijke Medewerkers!!
We komen zeker nog een keer terug

Date of experience: 12/2018

Wij waren er met onze kinderen vanwege ons 50-jarig huwlijk. We hebben genoten met elkaar.

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw 50 jarig huwelijk. Leuk dat u dit bij Preston Palace bent komen vieren!
Daarnaast bedankt voor het delen van uw mooie beoordeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 12/2018

Altijd fijn om te verblijven

Date of experience: 12/2018

Ik ben woedend over het eten. Wij hebben gevraagd hoelaat we konden wokken, een van jullie medewerkers heeft ons een tijdstip doorgegeven en wij hebben tot die tijdstip gezwommen. Toen wij klaar waren was de wok nog steeds niet geopend en gingen toch nog even navragen bij de receptie daar kregen wij een hele grote mond van jullie receptionist. Ze vertelde ons dat we bij een van de restaurants terecht konden maar moesten reserveren. We gingen even kijken bij de restaurants en die zeiden ons dat ze gesloten waren. Wij weer terug naar de receptie en dezelfde medewerker die zei dat ze dacht voor morgen terwijl onze overnachting toen al afgelopen was. We werden een beetje boos omdat we nu dus niks te eten hadden en niet mochten laten bezorgen en ons werd verteld dat we onze mond moesten houden en geen recht hadden om boos te zijn. Een van de managers heeft ons gesproken en uitgelegd dat dit een misverstand was maar geloofde ons niet omdat hij er niet bij was geweest. We hebben vaker een overnachting gehad bij preston palace en genoten altijd van alle activiteiten behalve het eten. 1 keer dat we er waren was er een wok tent open en hebben we lekker gegeten en een andere keer in een van de restaurants. Er word gezegd all in maar ik vind dat eten veel te weinig is, wij vinden het niet erg om wat extra te betalen en lekker te eten, maar dit word niet duidelijk verteld van te voren zodat we een plekje kunnen boeken. Wij zijn heel erg beledigd en vonden het echt niet kunnen. We zijn toen naar de Mac Donald's geweest omdat we echt niks te eten van jullie kregen. Ik zou adviseren om dit duidelijker aan te geven wanneer de wok en grill open is en wanneer niet zodat mensen niet uithongeren.. Voor ons helaas de laatste keer door de manier waarop jullie het hebben opgelost!

Beste heer/mevrouw Pester,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring.
Het verbaast ons dat u vermeld dat u niets hebt gegeten omdat u op het wokbuffet wachtte. Waarschijnlijk is er een misverstand geweest in de communicatie naar u, maar het wokbuffet stond voor deze dag niet op de planning. Echter, wij hadden wel andere buffetten geopend voor u waar u kon genieten van een heerlijke maaltijd. Zo kon u 's middags terecht bij het soep en saladebuffet, was er later op de avond nog een buffet geopend op de deel én u kon van 17:30 t/m 21:00 uur terecht in het dinerrestaurant Ribbleton. Verschillende mogelijkheden om te eten. Deze informatie kunt u allemaal vinden op het informatiekanaal op de kamer, in de informatiebrochure op de kamer, op het scherm in de kantine en bij onze hotelreceptie. Dat u hiervan niet op de hoogte was verbaast mij en ik zou dit daarom graag verder uitzoeken. Zou u uw verhaal met uw boekingnummer willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl?
Alvast bedankt voor de moeite!

Date of experience: 12/2018

Heel veel vermaak met leuke activiteiten, waarbij sommige onderdelen gerenoveerd mogen worden zoals de bowling baan die steeds vast liep en de pool tafel ballen die lichter dan normaal aanvoelen en 1 midgetgolf baan waarbij het slag stuk kapot omhoog staat. Was dit allemaal goed geweest dan was mijn cijfer nog hoger geweest. Qua all in met drinken en eten was het meer dan prima met de hapjes bar in het midden en alle mogelijkheden die er zijn. Mijn vriendin mist nog wel de zoute/zoete snacks naast de hapjes bar met chips/nootjes/snoep. Desnoods achter een midden bar te vragen, zodat kinderen het niet steeds pakken.

Beste meneer van Rietschoten,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij waarderen het wanneer onze gasten met ons meedenken om het verblijf nóg aangenamer te maken, wij zullen uw opmerkingen dan ook meenemen in onze werkbespreking.

Date of experience: 12/2018

Goed alleen bijboeken vonden wij duur tot 18.00uur vergeleken bij 14.00uur wok niet open op dinsdag kermis niet open dus was zonde van ons geld.werd namelijk niet verteld.

Beste heer/mevrouw Dorst,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
Bij een verlenging tot 18:00 uur mag u vier uur langer gebruik maken van de faciliteiten dan met een verlenging tot 14:00 uur. Daarnaast mag u ook nog dineren in het hotelrestaurant. In de weekenden, woensdag en in vakanties in de kermis wel 's middags geopend. U kunt bij uw volgende verblijf altijd informeren naar de openingstijden wanneer u een verlenging wilt boeken.
We zien u graag terug in Preston Palace!
Date of experience: 12/2018

Нам понравился наш отдых. Надеюсь вернемся еще раз.

Date of experience: 12/2018

Een leuke 24 uur bij Preston Palace.