Date of experience: 12/2018

Wij komen best vaak langs, maar het wordt met de dag minder. Het ergste is dat je daar niet goed slaapt en geen goede nachtrust hebt. De wc beneden in de hal was vies en goor en ook de vloeren in de wc. Het bier is net water....niet te drinken...na 3 glazen bier had ik een water buik!! Geen smaak in!! Voor de prijs wat je betaald is het niet de moeite waard dat is best jammer, ik ben nog vrij jong en ik vind het al erg genoeg maar met name voor de ouderen is dit wel een afgang!! Het is zonde van het geld. Heel jammer!!

Beste Roos,

Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf niet was zoals u verwachtte.
Wij zouden daarom graag persoonlijk met u in contact willen komen. Zou u uw boekingsnummer en contactgegevens willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt voor de moeite!

Date of experience: 12/2018

wij komen al meerdere jaren en zijn heel tevreden, onze groep wordt iedere jaar groter en zouden het appreciëren mochten we volgend jaar een extraatje krijgen

Date of experience: 12/2018

Het was leuk maar erg druk.

Business
Date of experience: 12/2018

Totaalplaatje was dik in orde en kan het iedereen aanbevelen

Beste heer/mevrouw van den Bosch,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Erg fijn om te lezen dat u Preston Palace aanbeveelt.

Date of experience: 12/2018

Wij hebben ons 50- jarig huwelijksfeest samen met kinderen en kleinkinderen gevierd. Alles was fantastisch.

Beste familie Gosselaar,

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met uw 50 jarig jubileum! Wat leuk dat u dit bij Preston Palace bent komen vieren.
Fijn dat u daarnaast uw punt over de badkamer heeft gemeld bij de hotelreceptie, zo kunnen wij dit oplossen voor de gasten die na u verblijven in Preston Palace.

Date of experience: 12/2018

Op de enkele wc en douche na was alles perfect geregeld

Beste Rene,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Voor de volgende keer adviseer ik om twee kamers te boeken (u betaald bij ons per persoon en niet per kamer waardoor u hier niet direct hoger in de prijs komt), zodat u ook twee badkamers heeft. U kunt dit aangeven in de kamerkeuze stap op onze website, mocht dit niet lukken helpen mijn collega's van de afdeling Reserveringen u graag verder.
We zien u graag terug in Preston Palace.

Date of experience: 12/2018

Fijne ervaring met paar min puntjes

Hartstikke prima.

Super leuk!

Date of experience: 12/2018

We hebben het altijd heerlijk bij Preston Palace. 's Avonds hebben we echter bij de bar van de grote zaal aangegeven dat men gewoon met glazen drank op de dansvloer stond te dansen. Veel van de drank belandde op de vloer. Tot onze verbazing werd er verteld dat dit mocht. Dat vonden wij onbegrijpelijk. Er waren namelijk veel ouderen aanwezig die veel aan het dansen waren. Als ze dan uit zouden glijden op zo'n natte vloer, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Uiteindelijk ging er wel iemand naar de natte vloer om er iets aan te doen. Echter! De vloer werd met een kletsnatte doek schoongeveegd waardoor de vloer alleen maar gladder werd. Gelukkig werd er wel een geel bord bijgezet en hebben we géén valpartijen zien gebeuren. Misschien iets om over na te denken.