Reviewed: 8 years ago (29/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Heel fijn lang weekend gehad. Een min puntje vind ik de muziek, vroeger was deze altijd in de grote zaal en nu(al enige jaren) in de koffie corner en zondag dan grote zaal. Kwaliteit van band is niet altijd top maar als de kwaliteit van de geluidsinstallatie/instelling ook nog te wensen overlaat gaan de mensen hier voor lopen en dat moet je niet willen.

Beste heer/mevrouw Adriaens,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Wij gaan uw opmerkingen meenemen in onze werkbespreking.

Renske
Reviewed: 8 years ago (29/11/2018)
Date of experience: 11/2018

Goed, maar na 10 jaar wordt het steeds wat minder i.p.v. beter.

Date of experience: 11/2018

Er zou voor gezelschappen die (net zoals wij) met meerdere personen aan tafel willen eten, aparte gedeeltes moeten zijn waar dat kan en die je eventueel ook kunt bespreken. Nu moest je vroeg zijn en tafels bij elkaar gaan trekken om gezellig met z'n allen te gaan eten. En wij waren een keer om dik zeven uur 's avonds en hadden veelal wat mindere kwaliteit vlees en patat. Of dat komt dat het te lang ligt dan dat weten we niet zeker.

super verblijf

Date of experience: 11/2018

We voelen ons goed verwend daar, het was bizar dat wij onze eten overal mag meenemen en ook op de tafel mag laten (bijv. naar pool tafel). Eten was goed verzorgd, van 07:00 uur tot 00:00 uur was er altijd wel eten. Onbeperkt drinken inclusief alcohol was geweldig! service was ook erg goed!

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van de mooie beoordeling Nesia en Jeff!
Wanneer u bij de volgende verblijf een bad in de badkamer wenst, kan ik u de Suite aanraden. Dit is onze meest luxe en romantische kamer en deze hebben een heerlijk bad in de luxe badkamer. Ultiem genieten! Om het dan nog helemaal af te maken kunt u er nog een romantisch pakket bij bestellen zodat u met een glaasje bubbels kunt genieten tussen de bubbels. ;-)

Date of experience: 11/2018

Goed verzorgt hotel ,paar kleine puntjes en dan is een top hotel. in de douche zou een föhn en een vergroot spiegel fijn zijn. Muziek in de zaal, voelt het publiek niet aan en betrekt ze er niet bij, spelen veel voor zich zelf. In de bar graag een keer ander bandje muziek, zijn vaak geweest maar nog steeds de zelfde bandje muziek.Dan zijn we helemaal tevreden.

Date of experience: 11/2018

We hebben het geweldig gehad, genoten! Wij komen zeker terug.

Een woord Geweldig!

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling meneer/mevrouw van Oostenbrugge!
We worden heel blij van uw mooie complimenten.
Graag tot ziens in Preston Palace.

Goed en aan te raden

Date of experience: 11/2018

Gezellig dagje en nachtje weg, waarbij je heel veel leuke dingen kan doen. Merk wel dat de bowlingbanen wat renovatie nodig hebben. Verder leuke tijd gehad.