Reviewed: 8 years ago (28/11/2018)

Geweldig weekend gehad

Reviewed: 8 years ago (28/11/2018)

Zaterdag Ladiesnight was luidruchtig snachts

Date of experience: 11/2018

Heel prettig, alleen het personeel toen we een avond in de koffiezaal zaten en luisterde naar een duo die die avond speelde . Liepen ze steeds over de dansvloer met een jas over hun arm en kwamen na ongeveer 5 a 10 minuten weer terug. en dat ging de hele avond door. En op het parkeer terrein wij stonden vrij achteraan en wilde door de doodgangetje maar deze stonden steeds auto's voor. Markeer de doorgangen met NP erop en er gaan geen auto's staan dit is een tip.

Beste heer/mevrouw Bootste Hem,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Wij waarderen het wanneer onze gasten met ons meedenken en we zullen uw opmerking over de parkeerplaatsen daarom ook meenemen in onze werkbespreking.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Het eten was fantastisch op elk moment van de dag. ook alle activiteiten bowlen, kermis enz hebben wij als zeer positief ervaren.

Date of experience: 11/2018

Na 1 dag hadden we alles wel gezien. Wat ik persoonlijk als storend heb ervaren is het overheersende geluid van groepen bezoekers. Ook in de nacht geluidsoverlast, van groepen mensen die naar de kamers gingen. Het bezoek aan de bowling, was eigenlijk waardeloos. Geen passende bal kunnen vinden, en een slecht functionerend systeem. Het midgetgolf leuk opgezet, maar je moet geluk hebben dat er geen groepen kinderen of mensen zijn die gewoon maar iets doen en overal tussendoor lopen. Advies, meer toezicht op de spellen.

Date of experience: 11/2018

Wij vieren al een jaar of 10 achter elkaar DE MANNENDAG. We blijven komen.

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling meneer de Neef!
Leuk dat u iedere keer terug komt in Preston Palace.
Ik adviseer u om de prijzen in de gaten te houden en optijd te boeken zodat u nog zo veel mogelijk 1 persoonskamers kunt boeken en kunt profiteren van een voordelige prijs.
Graag tot volgend jaar in Preston Palace!

Date of experience: 11/2018

Heel fijn hotel met voor iedereen wel wat alleen bij de kermis zou ik wat meer willen zien voor de kleintjes bv een carrousel zou leuk zijn.

Date of experience: 11/2018

Goede wijn behoeft geen krans

Date of experience: 11/2018

Het is jaren geleden dat we er waren met het gehele gezin, maar we hebben er weer van genoten.

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling!
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

Gezellig. Maar graag meer info bij het inchecken.