Date of experience: 11/2018

Keurige kamers met goede bedden. Het hele hotel zag er zeer schoon en netjes uit.
Eten van goede kwaliteit en genoeg keuze.
Personeel zeer correct en behulpzaam.

Date of experience: 11/2018

Erg gezellig alleen erg duur

Date of experience: 11/2018

De hotelkamer (suite) was heerlijk. De rest van het verblijf vonden we een beetje armoedig. Het rook overal naar frituurvet, de spelotheek was niet opgeruimd en een beetje vies, en de gangen doen een beetje aan als een bejaardentehuis met winkeltjes met mode uit het jaar 0. Het mag allemaal wel wat hipper. Het zwembad was leuk, alleen het piranha aquarium stond leeg en bepaalde knoppen deden het niet in het zwembad. Wederom weer een beetje armoedig. Ook zou het fijn zijn als er omkleedhokjes zijn voor gezinnen.

Date of experience: 11/2018

We komen al heel wat jaren bij PP. Nu dat alle kamers en de rest zijn gerenoveerd is het helemaal geweldig...lekker modern, met de tijd mee!
Zaterdagavond was het niet te doen in de centrale rookruimte, toen maar buiten gaan roken...naar onze mening waren er teveel mensen in de ruimte. Met Oud&Nieuw komen we graag weer terug!!

Prima verblijf

Voor herhaling zeker!

Date of experience: 11/2018

Erg leuk weekend gehad, voor allen wat wils

Date of experience: 11/2018

Leuk hotel alleen niet waard all inclusive

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling.
Wij zouden graag persoonlijk met u in contact komen om uw beoordeling te bespreken. Mogen wij uw boekingsnummer en contactgegevens ontvangen via marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt voor de moeite!

Renske

Voor herhaling vatbaar

Date of experience: 11/2018

Ben meerder keren geweest allleen deze keer vond ik het minste van allemaal

Beste meneer Engels,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw ervaringen.
Wij hadden op zondagavond een buffet op de Deel van 22:00 tot 24:00 uur. Daarnaast kon u tot 22:00 uur genieten van gebakjes en luxe koeken in de koffiecorner en kon u gebruik maken van de buffetjes in het subtropisch zwemparadijs en de indoor-kermis. Bij uw volgende verblijf mag u altijd mijn collega's vragen naar alle mogelijkheden. Ze helpen u graag verder om uw verblijf nog fijner te maken.

Renske