Date of experience: 11/2018

hebben een paar fantastische dagen gehad, lekker gegeten, personeel stond altijd klaar ,mooie kamer, is zeker voor herhaling vatbaar.

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw 100% tevreden beoordeling meneer/mevrouw Oerlemans!
We worden heel blij van uw mooie complimenten!
Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

Op zich goed ervaren alleen is het erg jammer dat er na het weekend op de diverse plaatsen zo'n rust valt en dat er niks meer te doen is in de speelruimte voor de kinderen,dat was wel een teleurstelling

Date of experience: 11/2018

Gezellig en qua prijs weet je wat je van tevoren kwijt ben

Date of experience: 11/2018

Alles is geweldig geweest alleen het ontbijt heeft een minpuntje omdat er bij ons helemaal geen kans was koffie te pakken. Een rij van hier tot ginder en helaas maar twee automaten die eigenlijk te langzaam zijn als het druk is. Of je eten is koud als je op de koffie wacht of je kan pas koffie drinken na het ontbijt, jammer. Echt een aandachtspuntje die controleert moet worden als het tamelijk druk is. De dag erna was het geen probleem meer, dus?

Beste meneer Thellier,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij hebben in ons hotelrestaurant voor onze koffie gekozen voor kwalitatief zeer goede koffie met een bonenmachine. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat u iets langer moet wachten op een kopje koffie. Buiten onze twee koffieapparaten, hebben wij ook een koffieafgiftepunt aan onze bar in het restaurant. Ook hier kunt u terecht voor een heerlijk warm kopje koffie. Mijn collega's in het restaurant helpen u hier graag mee verder!
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 11/2018

Zeker leuk om hier te komen

Verwennerij!

WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN EN WIJ KOMEN AL ZEKER 18 JAAR BIJ PRESTON PALACE

Bedankt voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling meneer/mevrouw Nieuwdorp!
Dat u al 18 jaar bij ons te gast bent zegt natuurlijk al genoeg. Op naar nog meer jaren.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

Ook het personeel zowel het bedienend of huishoudelijk waren zeer vriendelijk.
We hebben met z'n zessen een paar prachtige dagen gehad en zou het zo weer doen.

Date of experience: 11/2018

Ben met 13 personen geweest ivm ons bruiloft.
Ik had wel verwacht dat er meerdere eet tentjes open waren.

Beste mevrouw Belluz,

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw huwelijk! Ik wens u heel veel geluk samen.
Daarnaast bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij zouden graag met u in contact komen om het eea. te bespreken.
Zou u uw boekingsnummer, contactgegevens en eventuele toelichting over uw beoordeling willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast bedankt voor de moeite.

Alles was naar wens