Date of experience: 11/2018

Wij kwamen toch voornamelijk voor Jannes die zou optreden van 8 tot 1 uur zo stond het bij de boeking maar kwam om 22.30 en ruim gepakt om 23.30 was hij weer weg dus dat was een tegenvaller gr fam jochems

Beste heer/mevrouw Jochems,

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Wanneer u komt tijdens een optreden van een artiesten, boekt u een avond Preston Palace (in uw geval een overnachting). Het arrangement is dan van 20:00 tot 01:00 uur. U kunt tijdens dit verblijf gebruik maken van alle faciliteiten, en daarbij komt dan het optreden van Jannes. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Date of experience: 11/2018

Zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

Als ik mipunten moet geven is dat de dansvloer prestonhal stroef is .

Date of experience: 11/2018

Leuk. Boven verwachting. Veel te doen. Altijd wat te eren. Bowling leuk maar vaak storing. Kermis top. Ons allerlaatste indruk was echter de zeer arrogante en onvsrschillige dame bij de slagboom. Dit is dan tocht de laatste indruk die we kregen. We vertrokken donderdag rond 10.45. Los van dat gaan we zeker nog eens.

Alone

Was heerlyk rustig

Date of experience: 11/2018

we vinden het heel gezellig bij jullie

Date of experience: 11/2018

We zijn ik denk de afgelopen jaren een keer of 10 geweest en elke keer weer prima verzorgd hulde aan al het personeel prima service.

Date of experience: 11/2018

Wij kwamen nu voor het 6e jaar achter elkaar naar Preston Palace. Wij ( 6 pers) waren bij aankomst iets te vroeg ( hadden gelukkig kunnen doorrijden vanuit Limburg) te weten om 13.45 uur. Wij werden bij de poort te woord gestaan door een zeer "onvriendelijke" medewerkster van ongeveer 25 jaar met lang haar ( geen visitekaartje voor Preston Palace). Wij mochten niet naar binnen. We mochten de auto ook niet op de parkeerplaats parkeren of we moesten 10 eur per persoon bij betalen. Ronduit belachelijk. Was de eerste keer in 6 jaar dat wij met een zeer onvriendelijk personeelslid werden geconfronteerd. Jammer. Desondanks hadden wij een fijn verblijf.

Beste heer/mevrouw Soeters,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling.
U kunt bij ons inchecken vanaf 15:00 uur. Wanneer u iets eerder bent ivm het verkeer doen wij daar uiteraard niet moeilijk over, maar wij bieden ook een vroege aankomst aan vanaf 12:00 uur waarvoor onze gasten iets extra's betalen. Wanneer wij u ruim een uur eerder toegang geven, dienen wij hiervoor een kleine toeslag te vragen. U kunt dan immers gebruik maken van alle faciliteiten waar de gasten met een vroege aankomst ook voor betalen. Wij hopen op u begrip hiervoor.
De manier waarop u dit is medegedeeld heb ik helaas geen zicht op, maar ik ga u beoordeling doorsturen naar de desbetreffende afdeling.
We zien u graag weer terug in Preston Palace!

Date of experience: 11/2018

Geweldig zoals altijd. Mag ik een Duim geven aan de beveiligers? Ze hadden het zelf met de manager al in de gaten, maar anders hadden wij het hun gezegd. 3 jonge lui met 12 glazen bier tegelijk. Ze wilden 12 baco's bestellen voor op de kamer. Goed opgelost! Top!
Graag zou ik willen weten hoe vaak ik nu geweest ben. Kan alleen maar bij het boeken nagevraagd worden??

Beste mevrouw Ernest,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw uitgebreide beoordeling!
Fijn om te lezen dat u uw verblijf weer geweldig vond.
U mag altijd contact opnemen met onze afdeling Reserveringen. Zij zoeken graag voor u uit hoeveel verblijven van u in ons systeem staan. Zij zijn te bereiken via 0546-542121.

Date of experience: 11/2018

Prima verblijf. Helaas 1 dag eerder moeten beëindigen ivm val in het zwemparadijs. Adequate hulp ervaren door de medewerkster van de EHBO bij die val van mijn vrouw.