Date of experience: 11/2018

We hadden ons er heel wat van voorgesteld en het heeft onze verwachtingen waargemaakt! Enigszins bang gemaakt door enkele nare recensies, bleek het personeel toch enorm vriendelijk en gastvrij. Diner- en ontbijtbuffet waren heel goed en uitgebreid, attracties leuk, bioscoop zag er fan-tas-tisch uit (vonden het toch wat zonde om een hele film te kijken) en de 2 bars die open waren voorzagen prima in onze behoeften. Al met al een ervaring om nooit te vergeten!

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie uitgebreide beoordeling!
We waarderen het enorm dat u alles zo uitgebreid heeft beoordeeld en we worden blij van alle lieve complimenten.
We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 11/2018

Het was erg druk en daardoor soms overzichtelijk. We hebben het wel gezellig gehad.

Hartelijk bedankt voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Wat betreft de niet-welkome 'gasten': wij hebben overal cameratoezicht waar iedereen goed in de gaten houdt. Wanneer wij bepaalde zaken niet vertrouwen worden deze mensen zeker goed in de gaten gehouden. Daar hoeft u geen onveilig gevoel over te hebben.
Wat betreft het aanbod bij onze buffetten: de visgerechten liggen op het buffet en kunt u altijd pakken. Naast onze vleesgerechten op het buffet, kunt u bij de live-cooking terecht voor een vers gebakken stukje vlees. Mijn collega's van de keuken helpen u graag!
We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

De ruimtes zijn mooi verbouwd alleen de service blijft achter

Date of experience: 11/2018

Was goed voor elkaar en aardig personeel.

Date of experience: 11/2018

We hebben een heerlijk weekend gehad. Heerlijk verblijf en geweldige service!

Date of experience: 11/2018

Ik kom zeker volgend jaar weer terug.ik vind het zo genieten bij jullie. Het eten was ook heerlijk !!

Beste mevrouw van den Ouweland,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van de mooie beoordeling!
Leuk om te lezen dat u zeker weer terug komt volgend jaar.
Graag tot dan!

Date of experience: 11/2018

Hellemaal top echt een geweldig weekend gehad .

Date of experience: 11/2018

Dit was ons 12e jaar dat wij met vriendinnen bij jullie waren, maar dit was de 1e x dat we teleurgesteld waren over de kamer en de ligging van de kamer.Verder hebben we ons prima vermaakt. Ik snap dat u het roken eigenlijk wel wil verbieden, maar het zou fijn zijn als u op de binnen plaats het raam bovenin eens zou open gooien. Zelfs een roker wil wel wat frisse lucht. En de buiten rookplaats zou u ook met zeilen dicht kunnen maken dat zit veel plezieriger. Verder alles prima in orde.

Beste Jeannet,

Hartelijk bedankt voor uw opmerking en het delen van uw beoordeling.
Onze Economy kamers bevinden zich in onze zijvleugel en zijn de enige kamers die nog niet gerenoveerd zijn. Hierdoor moet u inderdaad iets verder lopen dan bij de andere kamers en kan het voorkomen dat u iets verouderde bekleding heeft. Wanneer u uw ongenoegen had gemeld bij onze hotelreceptie konden we kijken wat we voor u konden betekenen zodat u kon genieten van een onbezorgd verblijf. Voor de volgende keer adviseer ik u om een van onze gerenoveerde Classic of Royal kamers te boeken.

Date of experience: 11/2018

Ieder jaar zijn er verbeteringen te zien, echter hopen wij dat preston palace niet TE modern wordt.

Date of experience: 11/2018

Een fantastische hotel met zeer vriendelijk personeel. 1 nadeeltje we hadden op zaterdag het champange ontbijt wat heel goed was. Alleen jammer dat het er nog stond toen we zondag weg gingen

Beste mevrouw van Gool,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw mooie beoordeling!
Wanneer u had gewenst dat uw kamer een extra schoonmaakronde krijgt of dat uw restanten van het ontbijt worden meegenomen, mag u dit altijd melden bij onze hotelreceptie. Zij lossen dit direct voor uw op.
Graag tot ziens in Preston Palace.