Date of experience: 11/2018

Net en schoon hotel. Genoeg te doen voor iedereen.

Date of experience: 11/2018

We komen terug en met meer kennissen.

Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw beoordeling Ron!
We zien u graag terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2018

Het hotel is netjes en alles is gemoderniseerd . Dinerzaal ziet er mooi en georganiseerd uit. Alles in mooie lichte kleuren. De ontvangst hal ziet er prachtig uit. Heerlijke drankjes en eten. Savonds entertaiment . Goede muziek en je kunt heerlijk dansen.

80+ years
Date of experience: 11/2018

Wij komen al jaren bij u als gast. Moesten vorig jaar wennen aan het nieuwe restaurant. Vinden het nog wat koud maar wel practisch en wat modern. De verbouwing van de entree heeft ons verrast. Prima overzichtelijk. Ook de verschillende kleuren op de diverse etages en terugkomend op de trappen vonden we mooi. Wat we wel misten is tijdens het avondeten het schepijs en de warme kersen. Twee of drie jaar geleden was dit nog. Met andere gasten daarover gesproken en die misten het ook. Onze zoon was door het ontbreken wel een beetje teleurgesteld.

zo verder gaan

Date of experience: 11/2018

Wij vonden het geslaagd, alles was goed geregeld.

Date of experience: 11/2018

top was het we komen terug

Date of experience: 11/2018

Wij hebben een fijn weekend gehad.Toen wij aankwamen was het kwart voor 2 terwijl ons arrangement om 3 uur begon.We mochten erop rijden als we met z'n 4en 10 euro pp zouden betalen terwijl we vanaf half 3 wel door mogen rijden.Wij zijn omgedraaid en bij McDonald's koffie gaan drinken.Belachelijk om voor een half uur eerder zoveel geld te durven vragen.

Beste heer/mevrouw Roovers,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw beoordeling.
Uw arrangement begint om 15:00 uur. Wanneer u eerder wilt arriveren kunt u een vroege aankomst vanaf 12:00 uur bijboeken. Aangezien u bij deze vroege aankomst gebruik mag maken van alle faciliteiten rekenen wij hier een toeslag voor. Wij hopen dan ook op uw begrip dat u moet bijbetalen wanneer u ruim een uur te vroeg bent.
Wat betreft uw opmerking over de kamer: u verbleef in een van onze Economy kamers. Voor uw volgende verblijf adviseer ik om een Classic kamer te boeken. Dit zijn onze gerenoveerde kamers.

Date of experience: 11/2018

Gezellige atmosfeer met heerlijk eten en drinken, jammer dat er geen meerdere vestigingen zijn

Date of experience: 11/2018

Zeer goed bevallen goede service vriendelijk en gastvrij

Beste heer/mevrouw van Beers,

Hartelijk dank voor uw verblijf en het delen van uw mooie beoordeling.
Wij zien u graag weer terug in Preston Palace.